USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Слідчі виключили версію про замах на Качинського

1 Квітня 2011 18:21
Слідчі польської Генеральної прокуратури у справі про Смоленську катастрофу виключили версію про можливість організації замаху на життя президента Польщі Леха Качинського.
Про це заявив генеральний прокурор Польщі Анджей Серемет 1 квітня на прес-конференції у Варшаві, - повідомляє УНІАН.
За його словами, слідчі досконало вивчили всі версії, чи могла катастрофа бути організованим замахом на Президента
«Прокуратура не знайшла доказів того, що під час польоту до Смоленська було вчинено замах», - сказав він.
Серемет зауважив, що у зв’язку з цим слідчі завершили розслідування цієї частини справи щодо Смоленської катастрофи, й сконцентруються на вивченні інших.
Він також повідомив, що військова прокуратура вирішила до 10 жовтня 2011 року продовжити розслідування обставин авіакатастрофи, яке раніше планувалося завершити до 10 квітня цього року.
Крім того, за словами Серемета, військові слідчі передали до цивільної прокуратури частину матеріалів справи, яка стосується організації польоту Качинського до Смоленська.
Нагадаємо, урядовий літак Ту-154, на борту якого перебували польські високопосадовці на чолі з Президентом Польщі Лехом Качинським, зазнав катастрофи під час заходу на посадку на російському військовому аеродромі поблизу Смоленська.
Польська делегація планувала взяти участь у заходах до 70-х роковин Катинської трагедії.
Загалом в авіакатастрофі загинуло 96 осіб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus