USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Службовець Луцькради хотів «зекономити» на дитячих майданчиках

27 Листопада 2014 16:33
Лише після втручання прокуратури міста Луцька дитячі майданчики, на які витратили бюджетні кошти, але не встановили, все ж з'явились у луцьких дворах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, прокуратура міста під час перевірки дотримання вимог бюджетного законодавства, здійсненої в Департаменті житлово-комунального господарства міської ради виявла порушення кримінально-караного характеру при влаштуванні дитячих майданчиків.

Так, у липні 2014 року Департамент ЖКГ уклав договір з приватним підприємцем про закупівлю дитячого обладнання на загальну суму близько 56 тисяч гривень.

Половину коштів Департамент одразу перерахував підприємцю, який зобов’язався встановити необхідне обладнання, однак своїх обов'язків не виконав.

Під час перевірки місць, на яких мали бути розміщені дитячі майданчики, головний спеціаліст відділу по благоустрою міста Департаменту житлово-комунального господарства у документації підтвердив їх наявність, попри те, що насправді обіцяних пісочниць, гойдалок, лавок та ігрового комплексу встановлено не було.

Однак службовець міськради склав акт приймання-передачі дитячого обладнання, який підтверджував його встановлення, і Департамент перерахував на рахунок підприємця з бюджету решту суми за майданчики.

Після того, як прокуратура міста виявила відсутність частини обладнання, а відомості про службове підроблення, вчинене працівником Департаменту, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, дитячі майданчики все ж встановили на місця.

Ухвалою Луцького міськрайонного суду службовця, який підробив офіційні документи, звільнили від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
балакун Показати IP 27 Листопада 2014 16:48
яке каяття? Ви в це вірите?
катя Показати IP 27 Листопада 2014 17:40
як надоїли ці фейки без прізвищ, імен.. А лише ля-ля-ля, ой як негарно.
обс Показати IP 27 Листопада 2014 18:04
звична ситуація- казначейство проводить платежі тільки по факту поставки,а постачальник не віддає товар без попередньоі оплати,бо держава вже не одного надурила.Борги вісять роками і тут править бал казначейство.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 19:34
Ухвалою Луцького міськрайонного суду службовця, який підробив офіційні документи, звільнили від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям. Шедевр!!! Це зайвий раз підтверджує, що риба гниє з голови - пішак-відбивайло взяв усе на себе, а за це його "відмазали".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus