USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Снігопад у квітневому Луцьку

2 Квітня 2015 10:26
Другий весняний місяць вирішив пожартувати над лучанами. Замість омріяного сонця в День сміху почав падати сніг.

Це не було жартом природи, бо примхлива весна вирішила 2 квітня досипати снігу на голови лучанам.

Сніг змусив лучан згадати, що вони зарано заховали у найдальший куток шафи зимові речі. А через плюсову температуру замість слідів на снігу, під ногами – калюжі та струмки талої води.

Дехто з городян вирішив захиститися від снігу під парасольками. Нагадаємо, вже декілька днів в Україні вирує негода. Днями снігом засипало Харків. Шквальні вітри знеструмили близько 200 населених пунктів в Україні.

Не оминула негода й Волинь: 31 березня штормовий вітер завдав чималих збитків у Володимирі-Волинсьому, а в Луцьку сильний вітер зніс шматок покрівлі.

До слова, волинські синоптики повідомляють: найтепліше 2 квітня було у 1990 році. Тоді температура повітря була +23 градуси за Цельсієм. А 2013 року 2 квітня було найхолоднішим: стовпчик термометра опустився до -4 градусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2015 13:01
Новини з вікна робити,. то вам вищий пілотаж
ВасЬя Показати IP 2 Квітня 2015 13:30
А ті два дурачка, які пару років назад плавали зливу на Соборності, під цей снігопад нічо` не втнули? Ну там роздягання і розтирання снігом, качання по землі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus