USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні - 76 років від дня народження В’ячеслава Чорновола

24 Грудня 2013 09:16
24 грудня - 76-та річниця від дня народження українського громадського діяча, політика, засновника Народного Руху України В’ячеслава Чорновола.

У Луцьку відбудуться заходи, приурочені до цієї дати. Про це йдеться у розпорядженні Луцького міського голови Миколи Романюка.

Відповідно до розпорядження, 24 грудня об 11.00 год. за участю громадськості міста відбудеться покладання квітів до меморіальної дошки В’ячеславу Чорноволу.

Протягом тижня у загальноосвітніх закладах міста пройдуть тематичні уроки, пов’язані з життям та діяльністю В’ячеслава Чорновола, у бібліотечних установах - виставки літератури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БОГДАН Показати IP 24 Грудня 2013 13:57
Хочу,щоб українці протерли очі і тверезо подивились на те ,що досягла УКРАЇНА від часу виходу із складу СРСР ТА ПРОГОЛОШЕННЯ себе самостійною державою .В Україні побудований олігархічний капіталізм Цьомуукраїнці,в першу чергу.повиннІ дякувати першому президенту Кравчуку,а також Кучмі,Ющенку та Януковичу.Рівень життя простих українців за оцінками незалежних еспертів впав приблизно в 10-15 разівЗАТЕ КУПКА олігархів ,як не дивно неукраїнці за походженням,володіють 60% національних багатств Украни ,решта 30% тежналежить не пересічним українцям,все тому капіталу,який ще не вибився в олігархиЧаси,коли багатодітні родини могли вчити своїх дітей у вузах ,за пляшку коньяку та коробку канфет лікарі робили складні операції,пішли у небуття,нібито їх ніколи і не було.За комунальні платежі платили копійки,ліки,залізничний транспорт, навіть авіаперевезення було порівняно недорогим.Одежа для дітей датувалася державою і булатеж доступна,Українські письменники видавали свої книги міьйонними тиражами,кожна сімя виписувала декілька газет та журналів ,Щоб хтось володів на правах приватної власності заводами ,а хтось рився в мусорних контейнерах -не було..Нам згадують голодомор,алеж в 1980-роках,коли Горбачов і ліберали почали валити СРСР,голодомору не було Була стабільність. НАМ КРИЧАТЬ ПРО ЗАСТОЙ,А РАДЯНСЬКА ЕКОНОМІКА,НАУКА,КУЛЬТУРА бурхливо розвивались.Нам часто показують пусті полки 1991 року,але ж потрібно памятати,що це стало наслідком згубних реформ проведених Горбачовим та його клікою. Коротко нагадаю так звані реформи,які погубили країну:боротьба з п*янством та алкоголізмом(бюджет втратив 40 мільярдів крб,)боротьба з нетрудовими доходами(фактично ліквідовувався дріб.сектор-втрати 30 мільяр крб),дозвіл обирати керівниківпідприємств(більшого ідіотізму ГОРБАЧОВ І КЛІКА ПРИДКИАМИ НЕ МОГЛИ),зняття контролю держави над зовнішньою торгівлею,,дозвіл створення так звних малих підприємств,перехід в торгівлі набартер,відмова республік платити податки в союзний бюджет і т.д т.п..Тому говоритиь ахінею,що СРСРрозпався і розвалився із незрозумілих причин,сам по собі-дурниця. СРСР розпався в силу антинародних,бездарних,згубних реформ,які проводилилсь вищим керівництвом Радянського Союзу і в яких не було жодної необхідності,Про це,доречі,писав в 1991 році лауреат нобелівської премії по економіці Леонтьєв.Дуже багато допомогли в знищенні СССР дисиденти,типу Чорновола.Це вони кричали в 1991 році,що Росія грабує Україну,їсть її сало та колбасу,колиж Росія підняла ціни на нафту та газ до світових,то зясувалосьпротилежне.Виявилось очевидне,що великі інтеграційні обєднання є благом для народів.По великому рахунку виграли від самостійності ,в першу чергу олігархи-неукраїнці,а не прості ,чесні люди.
демократ Показати IP 24 Грудня 2013 23:49
А що, Банаду з Пустовітом ВН вже не рекламує?)))))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus