USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сьогодні нам трохи пощастило», - Кварцяний про гру зі «Сталлю»

16 Серпня 2015 21:45
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний прокоментував перемогу над Сталлю (2:1) в 5-му турі Прем'єр-ліги.

"Думаю, сьогодні нам трохи пощастило. Ми намагалися краще контролювати м'яч, але не виходило, ми часто втрачали м'яч. Я давно своїх футболістів такими вареними не бачив. Попросив команду проявити характер. Задоволений, що перемогли.

Гол Кобахідзе? Він має нестандартні якості, якби у нього було більше агресії, він міг би грати в сильнішому клубі.

Я думав поставити Мемешева в дубль, але іноді потрібно слово сказати, а іноді - забрати. Мемешев вибачився перед командою і мною. Він, загалом, футболіст непоганий, думаю, зараз він почне краще грати.

Наша гра не відповідає рівню тих команд, які грають в єврокубках. Ми зараз шукаємо можливості посилити склад, адже у нас є три травмовані футболісти - Польовий, Козьбан і Гуменюк, їх бракує", - цитує Кварцяного ua-football.com з посиланням на телеканал Футбол 1.

Нагадаємо, сьогодні, 16 серпня, на стадіоні «Метеор»у Дніпропетровську. «Волинь» на останніх хвилинах перемогла новачка Ліги Парі-Матч «Сталь». ВІДЕО ГОЛІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus