USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Ми і далі гратимемо серйозно в будь-якому матчі», – Кварцяний

24 Квітня 2016 21:59
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував журналістам результат матчу із луганською «Зорею».

Про це повідомляють на офіційному сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, під час гри у другому таймі виникла цікава ситуація, арбітр призначив пенальті і вилучив гравця «Волині» Міху Горопевшека. Тренер луцької команди Віталій Кварцяний з цим не погодився і вирішив вивести команду з поля і зупинити гру. Але після розмови з арбітром гру відновили.

- Нормальний життєвий футбольний епізод. Я думаю, що суддя не повинен був призначати пенальті, але він має право приймати рішення і я повинен був з цим погодитися. Я не стримався, бо мені шкода було хлопців. Вони старалися, віддавали останні сили, непогану майстерність в першому таймі продемонстрували. Симпатія повинна бути в арбітра до господарів поля, але ж не у такій формі. Міха в нас не грубий гравець. Гравець Зорі на нього просто навалився. В подальшому суддя судив нормально. Можливо, арбітр поспішив і піддався на провокацію футболіста, зараз важко сказати. Епізод не повернеш, що було - то було.

- Кравченку можна подякувати, що команда залишилась на полі?

- Я трохи блефував, я це вже проходив. Але Кравченко капітан, в нього сьогодні день народження і хлопці зробили йому подарунок.

- Великий контраст між іграми з Зорею сьогодні і три тижні тому...

- Наприклад, Богдан Шуст, дуже хороший голкіпер. Я Дуже довго думав кого поставити, але мій вибір впав на Неділька. Тим більше, для Шуста останній матч з Зорею був невдалий. Ми це пережили. Думаю, і такі провальні матчі несуть свою користь.

- Після вилучення не хвилювалися, що команда посипеться?

- Хвилювався. Молоді гравці не витримують всього навантаження, але впоралися з негативом. Воротар парирував пенальті. Штрафні Зоря била вдало для нас.. Будь-який результат не дасть нам якихось переваг. Ми і далі будемо грати серйозно в кожному матчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фанТіК Показати IP 24 Квітня 2016 22:08
Скільки там вже тих матчів залишилось? :)))
! до фан І ТІК Показати IP 25 Квітня 2016 09:56
хто зна?) не все в цьому світі залежить від команди і від ВВ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus