USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні - Всесвітній день поцілунку

6 Липня 2014 16:18
Всесвітній день поцілунку відзначають щорічно 6 липня, - повідомляє УНН.

Це миле і романтичне свято вигадали у Великобританії. Дуже швидко традицію святкування Всесвітнього дня поцілунку підхопили в інших країнах світу. В основному його святкують молоді закохані пари, які “обмінюються своїми душами”. 20 років тому Всесвітній день поцілунку визнали і на рівні Організації Об’єднаних Націй. Однією з найприємніших і поширених традицій цього свята є конкурс поцілунків. Часто у великих містах проводять масові конкурси поцілунків.

Як взагалі з’явився поцілунок, сьогодні не відомо нікому. Його не винайшли, як пристрій, тому день появи поцілунків встановити неможливо. Але для закоханих і близьких людей це не настільки важливо, як сам факт поцілунку, який є вираженням найніжніших і трепетних почуттів до людини.

Якби Всесвітній день поцілунку заснували в день, коли на екран вийшов фільм із першим відображеним в кінострічці поцілунком, то зараз ми б його святкували в інший день. Цей історичний поцілунок був зафіксований в півхвилинному кіноролику, який так і називався — “Поцілунок”.

Всесвітній день поцілунку можна назвати днем закоханих, тому що він Всесвітній день поцілунку є прекрасним приводом для вираження почуттів між люблячими людьми.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Липня 2014 23:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus