USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада пропонує роботу людям з інвалідністю

2 Листопада 2017 14:54
Завдяки успішній реалізації Програми соціальної адаптації осіб з інвалідністю у Луцьку 25 людей отримали роботу та відчули себе важливими для суспільства.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 листопада.

Директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Майборода каже, що завдяки ініціативі радника міського голови Ігоря Поліщука цього року розпочали нову для міста Програму соціальної адаптації.

«Люди з інвалідністю працюють неповний робочий день та отримують заробітну плату. Програма дозволяє за цивільно-правовими угодами приймати на роботу людей, які хочуть адаптуватися, проявити себе, бути потрібними суспільству. У нас 25 людей з інвалідністю працюють по півдня, роблять великий внесок у роботу департаменту. Ми бачимо, що Програма показує велику ефективність, тому в майбутньому проситимемо депутатів міської ради продовжити її й на наступний рік», - каже директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода.

Та додає, що нові працівники працюють у відділах комп’ютерної обробки інформації, канцелярії, призначення субсидій, по роботі з людьми з інвалідністю.
Раніше Ігор Поліщук наголошував, що люди з інвалідністю хочуть бути потрібними, корисними для суспільства, тому й виникла ідея створити дану Програму.

Нагадаємо, на комісії також йшлося про те, що в Луцьку побільшало пільговиків, а за сприяння міської влади на умовах співфінансування придбали вже 10 квартир для бійців АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луц к Показати IP 2 Листопада 2017 15:49
Правильно все. Але ж багато людей не мають де працювати ,бо немає роботи. А ці люди з інвалідністю пенсію мають а є люди які на хліб не мають де заробити і про таких треба думати ще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus