USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Соціальний експеримент: де волинські випивохи шукають альтернативу алкоголю

21 Квітня 2016 13:36
Соціальний експеримент з алкозалежним в рамках проекту «Голос народу» провели у Нововолинську, - інформує БУГ.

Ведучий Андрій Кравченко у парку Нововолинська поспілкувався з людиною, що лежала просто на землі і, вочевидь, потребувала допомоги. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час розмови з журналістами чоловік розповів, що через горілку втратив сім’ю, роботу та домівку, і доволі часто змушений спати просто на вулиці. Випивлоха попрохав у Кравченка 7 гривень 50 копійок, мотивуючи це тим, що у нього не має грошей на дорогу до реабілітаційного центру. А він, буцімто, після спілкування з журналістами розкаявся та прямує саме туди.

Гроші йому дали, та знімальна група вирішила простежити, куди саме вирушив чоловік. Побачене їх шокувало.

Чоловік попрямував до місцевої аптеки, де придбав настоянку глоду.

До слова, 200 грам настоянки глоду – майже одна пляшка горілки. Це й пояснює зацікавлення алкозалежних цим засобом, адже за таку ціну в магазині випивки не купиш.

Чим все закінчилося дивіться у сюжеті.


Інформаційне агентство Волинські Новини має сподівання, що перегляд ролика не лише викличе певні емоції та бажання допомогти людині, яка цього потребує, а й спонукатиме людей задуматися про те, чим загрожує надмірне захоплення спиртним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
медик Показати IP 21 Квітня 2016 14:24
Шановні кореспонденти, ви навіть не уявляєте, як ви познущалися над алкоголіком,адже алкогоглізм це така страшна хвороба, якщо порівняти з раком то рак відпочиває, адже раковий хворий прикладає всі сили, щоб вилікуватися, і в деяких випадках це вдається, радіє родина, а алкоголік повністю деградує, повністю пропадає , не розуміючи, що з ним твориться, втрачається критика, і родина не раз думає , щоб він десь пропав, а вилікувати практично його неможливо, потрібна сила волі, а вона , сила волі є до тих пір доки не побачив стакан.
User Показати IP 21 Квітня 2016 15:06
Просто у людини хворе серце, от і вирішив він настоянкою глоду полікуватися. А ви зразу - алкоголік, алкоголік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus