USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Соціальний проект: волинянкам доведуть, що кожна з них - зірка

30 Квітня 2015 18:34
У Луцьку презентують соціальний проект «Виключно звичайні».

Так, 1 травня о 16:00 відбудеться презентація соціального фотопроекту «Виключно звичайні».

Три киянки – фотограф, дизайнер одягу та візажист - вирішили показати, що еталони краси, які створювалися і змінювалися роками, кожен день знаходяться поруч з нами.

Так народився соціальний проект «Виключно звичайні», мета якого – нагадати українкам, що кожна з нас – зірка, яка здатна зробити реальність досконалішою.

«Жінки зовсім забули про могутність своєї краси, гармонії, молитви, харизми, своєї душі... Зовсім забули, що саме вони завжди надихали чоловіків на перемогу. В цей час, коли нашим чоловікам, як ніколи, потрібна віра, натхнення і допомога зсередини, жінка має знати, що саме вона є джерелом неймовірної сили. Саме тому ми вирішили продемонструвати жіночу еталонність, красу, харизму, талант, щоб більше жодна з українок не сумнівалася в собі, своїй красі, своїй силі надихати та змінювати світ на краще. Сьогодні і завжди», - зазначила одна з авторів проекту, фотограф Наталя Терещенко.

Автори відібрали дівчат різного віку, статку та професій, зовнішньо подібні до відомих жінок ХХ сторіччя. Основна мета – не скопіювати образ, а підкреслити схожість жінок, відтворенням стилю кожної із зірок. Демонструючи красу українських жінок, вони навмисно порівнюють їх зі світовими зірками, щоб показати, що образи, якими ми всі звикли захоплюватися, поруч щодня.

До цього виставку було презентовано в Києві.

Презентація проекту відбудеться 1 травня у кав’ярні «Кофеїн» за адресою: Луцьк, вулиця Винниченка, 8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 21:28
іншими словами, що кожна із них - звізда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus