USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Спіймали волинського шахрая, який «кидав» людей на Одещині

16 Листопада 2016 13:27
Старший чоловік підробляв документи та займався шахрайством в особливо великих розмірах.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили правоохоронці.

16 листопада працівники оперативно-пошукового відділу Волинської області Управління з обслуговування Волинської, Рівненської та Житомирської областей департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками кримінального розшуку Луцького відділку поліції затримали волинянина, який з 2013 року перебував у розшуку за шахрайство в особливо великих розмірах та підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут і використання на території Одеської області.

Чоловік народився на Волині, в селі Верхи Камінь-Каширського району, проте «гастролював» по Україні. Зокрема, працював в Одесі та області.

Наразі його доставили у Луцький міськвідділ, після чого міру запобіжного заходу йому обиратимуть вже в Одесі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 16 Листопада 2016 14:58
А при чому тут департамент протидії наркозлочинності до шахрайства в особливо великих розмірах. Він що, і їх "намахав" на якомусь шкурняку?
Петро Показати IP 16 Листопада 2016 15:16
От навіщо писати в такому ракурсі . Цю людину під кримінал підставив колишній заступник прокурора Одеської області Кавун ( племінник Пшонки), який, активно тзаймався бізнесом і наїздами на підприємців. І у цьому випадку, прокурор пройшовшись по посівах цього підприємця (доречі, викопував на металобрухт труби водогону до Одеського припортового заводу) і знищив увесь його урожай. На зауваження підприємця Кавун відреагував так, що незаконно порушив кримінальну справу показавши хто в домі господар. Підставою для порушення справи стала заява гр-ки Паскаль В А. про шахрайство . Разом з тим, Паскаль іншою , нотаріально завіреною заявою, яка є в справі, повідомила правоохоронців, що до правоохоронних органів не зверталась і заява від її імені написана не нею. Проте враховуючи , що у Одеській області і досі правоохоронними органами керують люди Пшонки, справу 6 років не можна довести до логічного кінця. Тричі захист подавав до справи докази у вигляді відеоматеріалів про відсутність шахрайства, однак наразі вони до справи так і не долучені. Згодом все стане на свої місце і цього чоловіка визнають невинним, але чи притягнуть до відповідальності тих хто знищив його бізнес і підірвав його здоровя. У нього і так відсутня нижня кінцівка і він є калікою на все життя, а тут ще "шахрай кидав людей, фотокартка". Оце спрацювала поліція! Да що там поліція, але навіщо журналістам брати гріх на душу і викидати в інтернет фотокартки, навіщо такі сенсації? Цій людині навіть підозра не оголошувалась. Опублікували би краще фото недавно спійманих грузинів, членів ОЗГ, на руках яких більше 300 квартирних крадіжок по місту Луцьку та спитали би у поліції скільки разів їх ловили і чому завжди відпускали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus