USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Справа екс-голови Луцької райради знову на розгляді у суді

11 Жовтня 2013 08:16
Апеляційний суд Волині 10 жовтня скасував рішення Луцького міськрайонного суду про скасування постанови про відмову у порушенні кримінальної справи проти колишнього голови Луцької райради Богдана Пруса. Справу скерували на новий судовий розгляд, - інформує IA ZIK.
Зі слів Пруса, ще 8 листопада 2007 року слідчий прокуратури Луцького району відмовив у порушенні кримінальної справи стосовно нього та двох інших громадян. «Відповідна постанова про відмову була в прокуратурі Луцького району. Незважаючи на те, що така постанова існувала, проти мене була порушена кримінальна справа прокурором області Гілем і були судові засідання, безліч судових засідань. Справа затягнулася на два з половиною роки. А відповідно до Кримінального кодексу України, стаття 6 – обставини, що виключають провадження у кримінальній справі – пункти 10 та 11, не могла бути проти мене кримінальна справа, адже була ця постанова про відмову. Тепер виходить, що всі слідчі дії незаконні», – стверджує Прус.
Екс-голова районної ради переконує: «Лише тепер прокуратура звернулася спочатку в міськрайонний суд про скасування своєї ж постанови шестирічної давності. Міськрайонний суд задовольнив спочатку позов. Але Апеляційний суд скасував рішення міськрайонного суду і відправив справу назад. Але головне те, що прокуратура сама підтвердила факт своїх незаконних дій».
Як відомо, міськрайонний суд визнав Пруса винним у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів. Однак Апеляційний суд Волині 5 березня скасував цей вирок та направив справу на новий судовий розгляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вовк Показати IP 11 Жовтня 2013 11:46
Ну як же так, підробив документи, заднім числом повписували собі з заступником премії по 250 тис., правда потім раптово в раді відбувся пожар, погоріли комп'ютери і всі дані в них, і ніхто не винен...
знаю Показати IP 11 Жовтня 2013 13:58
сьогоднішній голова ради отримує вдвічі більше премій і нічого і точно це вовк
юрист Показати IP 11 Жовтня 2013 14:05
хто підставив Гіля
справедливий Показати IP 11 Жовтня 2013 19:33
Все це політичними розборками попахує... За, так званий кримінал, що шиють Прусу, потрібно було б всіх голів, усіх рівнів рад в Україні пересаджати...
332 Показати IP 11 Жовтня 2013 19:39
Влада Януковича через "ЗАХІДІНКОМБАНК" обікрала вкладників на 340 млн.гр. Така "влада" українцям не потрібна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus