USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Голову Луцької райради Олександра Омельчука офіційно звільнили з посади

14 Червня 2023 17:15
Депутати Луцької районної ради проголосували за дострокове припинення повноважень депутата та звільнення з посади голови районної ради Олександра Омельчука на підставі його заяви.

Про це повідомили в Луцькій районній раді.

Згідно законодавства та Регламенту Луцької районної ради, голосування відбулося таємно. За результатами підрахунків лічильної комісії, «за» проголосувало 38 депутатів, «проти» – 0, «утрималось» – 0.

Читати ще: «Мені погрожували провокаціями»: голова Луцької райради складає повноваження

У райраді нагадали, що до них поштою надійшла власноруч написана заява від Олександра Омельчука про дострокове припинення повноважень голови та депутата райради у зв’язку з погіршенням здоров’я і потребі постійного лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спиридон Показати IP 14 Червня 2023 22:35
Що значить, на підставі заяви. Чиновник кинув службу, втік від армії і з роботи, а звільняють " згідно поданої заяви". За прогул !
Ой Показати IP 15 Червня 2023 12:04
Здоров'я погіршало, хоч би не помер. Відсидиться з рік за кордоном, а там все втихне і дружки відмажуть. Не сам же "крутив світом".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus