USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Списки депутатів-прогульників вивісять на сайті

4 Квітня 2011 12:55
Апарат Верховної Ради має намір щодня з 6 квітня оприлюднювати на офіційному сайті парламенту дані письмової реєстрації депутатів на пленарному засіданні у попередній день.
Про це на погоджувальній раді Ради сказав заступник голови парламенту Адам Мартинюк, – повідомляє Дело.
Віце-спікер підкреслив, що апарат Ради має намір щодня з 6 квітня оприлюднити таку інформацію у зв'язку з тим, що почастішали відповідні звернення громадських організацій, засобів масової інформації, окремих громадян і депутатів.
«За дорученням керівництва Верховної Ради України відповідними підрозділами апарату Верховної Ради проведена робота щодо забезпечення оприлюднення на офіційному веб-сайті Верховної Ради України інформації про письмову реєстрацію народних депутатів України», – сказав він.
Віце-спікер пояснив, що на сайті будуть оприлюднюватися дані особистої письмової реєстрації парламентаріїв, наприклад, у середу за вівторок, у четвер – за середу, у п'ятницю – за четвер, в суботу – за п'ятницю пленарних тижнів.
Крім цього, Мартинюк підкреслив, що у зв'язку з набуттям чинності закону про доступ до публічної інформації та про внесення змін до закону «Про інформацію» комітет Ради з питань свободи слова та інформації проводитиме роз'яснювальну роботу і вирішуватиме проблеми, пов'язані з реалізаціями цих законів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus