USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США перекинули до Сирії додаткові війська, – ЗМІ

8 Січня 2019 08:14
До Сирії можуть бути додатково направлені кілька сотень військовослужбовців США для безпечного проведення операції з виведення американського контингенту із країни.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на телеканал CNN, який цитує інформацію джерела в Міністерстві оборони США.

Для транспортування людей та устаткування можуть знадобитися додаткові літаки і вертольоти, а також інші засоби.

За деякими даними, американський контингент у Сирії становить близько 2 тисяч осіб. Вони працюють у тісному контакті із сирійськими демократичними силами. До їх числа входять курдські загони самооборони YPG, які один із членів НАТО - Туреччина - вважає терористичними.

Дещо раніше сенатор-республіканець Ліндсі Грем повідомив, що Трамп уповільнить виведення військ з Сирії, але не назвав термінів.

19 грудня президент США Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати перемогли екстремістське угруповання «Ісламська держава» в Сирії. ЗМІ повідомляли, що США готуються «повністю вивести» свої війська із Сирії. Військовий контингент Сполучених Штатів у Сирії налічує близько двох тисяч людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus