USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трамп уповільнив виведення військ із Сирії

31 Грудня 2018 14:43
Американські війська залишать свої позиції в Сирії, проте не так швидко, як передбачалося. Процес триватиме довше заявлених раніше 30 днів, пише The New York Times.

Про «уповільнення» виведення військ заявив сенатор Ліндсі Грем після обіду з президентом Дональдом Трампом. «Я думаю, що ми знаходимося в ситуації паузи, коли ми переоцінюємо, як найкраще досягти цілей президента», — заявив Грем журналістам.

За його словами, Трамп уже повідомив деяких військових чиновників, що у них може бути більше часу, ніж 30 днів, щоб забезпечити виведення військ.

Він також додав, що Трамп залишається прихильником повної перемоги над «Ісламською державою», незважаючи на план виведення військ.

19 грудня президент США Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати перемогли екстремістське угруповання «Ісламська держава» в Сирії. ЗМІ повідомляли, що США готуються «повністю вивести» свої війська із Сирії. Військовий контингент Сполучених Штатів у Сирії налічує близько двох тисяч людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus