USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

США починають вводити нові санкції проти Росії

30 Січня 2018 08:14
У Держдепартаменті США заявили, що з 29 січня Вашингтон починає вводити санкції проти Росії в рамках закону Про протидію противникам Америки (CAATSA). Про це інформують РИА Новости.

У відомстві пояснили, що нові санкції будуть адресовані проти неросійських структур, провідних бізнес структур із оборонним сектором і розвідкою Росії.

«Говорячи в загальному, якщо санкції будуть накладені, вони торкнуться компаній за межами Росії, які відповідальні за значні транзакції з російським оборонним і розвідувальним сектором», - йдеться в заяві Держдепартаменту.

У відомстві підкреслили, що США попередили уряди і компанії країн, які здійснюють торговельні операції з Росією, про можливість введення проти них санкцій.

Також наголошується, що уряд США застосовує санкції проти Москви, щоб «чинити тиск на Росію для вирішення наших занепокоєнь, пов'язаних з її агресією в Україні, втручанням у внутрішні справи інших країн і порушеннями прав людини».

Як інформує Reuters, представник Держдепартаменту США Хізер Науерт заявила, що санкції Вашингтона щодо Москви принесли мільярдні збитки оборонній промисловості Росії.

«Ми проінформували Конгрес про те, що його законодавча діяльність гальмує продажі оборонної промисловості Росії», - зазначила Науерт, наголосивши, що чимало іноземних урядів відмовилися від запланованих або оголошених купівель озброєння у Росії на суму в мільярди доларів.

При цьому вона уточнила, що під удар санкцій можуть потрапити іноземні компанії, які співпрацюють з російським оборонно-промисловим комплексом. Якщо це трапиться, то, можливо, введення персональних заходів не знадобиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 30 Січня 2018 08:52
Караул, скрєпи, руския мигр ... караул, Омерика, Америка ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus