USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

США та ЄС помилились у Порошенку, – Reuters

13 Грудня 2017 20:16
Єдиним дієвим способом припинити корупцію в Україні є застосування Заходом санкцій проти корумпованих українських високопосадовців та олігархів, зокрема, необхідно заморозити їхні активи та заборонити в'їзд до США та ЄС.

Такою є одна з основних тез опублікованої Reuters статті «Коментар: як Трамп може припинити корупцію в Україні», передає видання «ua1».

Окрім заклику вдарити по найболючішому місцю українських високопосадовців – їхніх кишенях, у матеріалі йдеться про необхідність заморозити фінансову підтримку України, поки влада не створить Антикорупційний суд і не припинить атаки на НАБУ.

«Захід має визнати, що він підтримав неправильного лідера в Україні. Президент Петро Порошенко не виконав своєї обіцянки очистити країну від корупції. Тривожна реальність полягає в тому, що, оскільки сам Порошенко контролює діяльність ГПУ та СБУ – установ, які б мали вести війну з корупцією, багато хто вважає, що він переслідує інакомислення та дискредитує антикорупціонерів, щоб усунути опозицію, налаштовану проти його переобрання (на пост президента – ред.)», – йдеться у статті.

Водночас, наголошується, що самотужки, без підтримки західних партнерів Україна не зможе провести реформи на належному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 13 Грудня 2017 20:24
Та шо там США помилилися? Я сам лоханувся на минулих виборах, брати и сестри.
К.лучанин Показати IP 13 Грудня 2017 22:02
Це який же "геніальний" махінатор ПОРОШЕНКО, що ОБВІВ НАВКОЛО ПАЛЬЦЯ самі США!!! Та його треба було на детекторі брехні перевірити всю його бізнесову діяльність і політичну також. Звияайно що США мають можливість заморозити їхні активи і це буде дієвий спосіб, бо з баригами українськими по іншому не можна! Хтось про нього сказав , що це "прохіндей" такий самий як і Янукович, різниця в тому англійську знає і язик трохи підвішений.
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 13 Грудня 2017 23:39
ПЕТРО ПОРОШЕНКО УЖЕ ПИДТРИМАВ ТРАМПА Й ТОЖЕ ОГОЛОСИВ ЙЕРУСАЛИМ СТОЛИЦЕЮ ИЗРАИЛЯ. ПОСОЛЬСТВО УКРАИНИ ПЕРЕНОСИТЬ РАЗОМ З США В ЙЕРУСАЛИМ. БРАВО! ПЕТРО АЙ ДА МОЛОДЕЦЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus