USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стара Яга та Шрек завітали на День знань у волинську гімназію. ФОТО

2 Вересня 2013 09:45
Українські пісні, запальні танці та Шрек – такі цікаві атрибути свята мали місце на урочистій «лінійці», що відбулася сьогодні у Нововолинській гімназії з нагоди Дня знань. Про це пише місцеве видання «Проновік».

Присутніх школярів та батьків спочатку привітала директор закладу Людмила Шиян. Грамоту педагогам вручив представник виконкому Ігор Шуліга. Необхідне фінансове сприяння гімназистам надав депутат Нововолинської міської ради Андрій Самков. Він також відзначив самовіддану роботу вчителів гімназії та високу старанність учнів і побажав їм ще одного успішного навчального року.

Незважаючи на хмарну погоду та кілька крапель осіннього дощику, свято минуло швидко завдяки насиченій та цікавій програмі. Особливо потішили малечу казкові гості заходу – людожер Шрек, старенька бабця Яга та Королева знань.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гумка-циркуль Показати IP 2 Вересня 2013 13:56
А колись на Перше вересня запрошували ветеранів війни, праці, колишніх піонерів-героїв, просто шанованих людей! А нині...ось як модно?!!! Проте якщо це так і далі піде, то на свято 1 Вересня обовязково запрошуватимуть колишню повію, рекетира, злодія в законі чи просто "видатного" сучасника, які ділитимуться своїми спогадами, як у буремні 90-ті вони мозолист(ими/ою)...ну хто чим...відбудовували неньку-Окраїну та думали про світле майбутнє дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus