USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старі» адреси перейменованих вулиць у Луцьку залишаться діючими

3 Червня 2015 13:42
У Луцьку затвердили нове Положення про присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна. Згідно з ним, після перейменування вулиці, стара адреса залишиться діючою.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го червня.

Нагадаємо, раніше єдиний порядок присвоєння адрес був затверджений рішенням виконавчого комітету від 24.04.2003 року № 186.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк наголосив, що нове положення на часі.

«Попередній механізм не повністю регулював усю процедуру присвоєння та реєстрації адрес об’єктів нерухомого майна на території Луцька. Тому виникла необхідність розробити нове Положення відповідно до вимог чинного законодавства. Відповідно до нього, якщо міняється назва вулиці, то ми маємо право міняти адресу лише за згодою власника. Тобто та адреса, стара, яка нині діє, буде діяти і після перейменування вулиці», - пояснив чиновник.

Так, більшість підтримала нове Положення.

Як вказано у пояснювальній записці до новоухваленого документу, затвердження Положення дозволить встановити єдиний функціональний механізм надання адрес об’єктам нерухомого майна та закріпить основні принципи присвоєння адрес, їх зміна та анулювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олена Показати IP 8 Червня 2015 12:25
Доброго дня! Які вулиці отримали нову назву у 2014-2015 роках? Де можна знайти таку інформацію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus