USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стародавня ікона - на луцьких календарях. ФОТО

10 Грудня 2012 13:08
Календарі з покровителем Луцька видав Волинський краєзнавчий музей. Зображена на них стародавня ікона «Святий Миколай» XVII століття.

Про це повідомляють на сайті «Музейний простір Волині».

До Дня Святого Миколая Волинський краєзнавчий музей видав два календарі на 2013 рік із зображенням ікони «Святий Миколай» XVII століття. Ілюстрація - зі збірки музею.

Також до цього свята 17 грудня у закладі відкриється художньо-документальна виставка «Святий Миколай – патрон Луцька». Захід розпочнеться о 12:00. А 17-21 грудня відвідувачі музею зможуть взяти участь у Тижні музейних науково-освітніх заходів до дня Святого Миколая.



Окрім того, Волинський краєзнавчий музей запрошує лучан та гостей міста на культурно-освітні заходи до новорічно-різдвяних свят, що відбуватимуться упродовж грудня-січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 10 Грудня 2012 13:23
Вибачте мені,але з якого часу Святий Миколай став називатися "патроном",а не покровителем нашого міста?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus