USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Субсидія через інтернет стає доступною для волинян

26 Листопада 2015 15:11
В Україні стартував унікальний проект оформлення субсидій через портал державних послуг iGov.

Відтепер оформити субсидію можна вдома, не відходячи від комп’ютера на сайті https://igov.org.ua/. Це економія часу, нервів і коштів. Таку новацію підтримало Міністерство соціальної політики України. На Волині, за інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, офіційно до державних органів уже звернулося 125 тисяч сімей, яким потрібна субсидія, повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

«Сьогодні ми заявляємо, що завершили всі технічні доопрацювання та запускаємо в Україні унікальний сервіс оформлення субсидій через через iGov. Ця послуга раніше була доступною лише жителям Дніпропетровської області та ще кільком містам. Держава на крутий сервіс не витрачає жодної копійки ні бюджетних, ні грантових коштів. Велике дякую ІТ-волонтерам!» – повідомив ІТ-директор ПриватБанку та координатор iGov Дмитро Дубілет.

Упродовж тижня громадяни зможуть реєструватися на сайті iGov, вносити необхідну інформацію та оперативно одержувати офіційну відповідь. Вирішувати питання, не виходячи зі своєї домівки.

«Сподіваюсь, що незабаром ми в усій Україні запустимо й інші послуги Мінсоцполітики, які зараз є пілотними в Дніпропетровську( наприклад, призначення допомоги за дитиною). Надсилаємо інструкції в усі районні та обласні центри щодо використання платформи. Вважаю, що впровадження цієї послуги – лише початок, попереду – дуже багато роботи, а також “ переконання” чиновників на місцях», – заявив Дмитро Дубілет.

У розвитку iGov починається нова віха і всіх небайдужих запрошуємо приєднатися до волонтерської групи за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1w-BR01CSicvhWSXb36CiRjHCwvp-vyPuTHBaWw1iW4U/viewform. Так Ви зможете ефективніше допомогти боротися з бюрократією державного апарату та долучитись до формування електронного урядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
спостерігач Показати IP 26 Листопада 2015 15:32
не робить (((( тільки Дніпропетровськ робить ...
Іван Показати IP 26 Листопада 2015 15:47
На жаль, поки що у Вашому регіоні неможливе надання цієї послуги в електронному вигляді. Ви можете допомогти пришвидшити процес переведeння послуги в електронний вигляд: отаке там пише, коли хочете з Волині зареєструватися. ТАк що не обманюйте людей. Спробували б самі спочатку це зробити.
Бандура до Іван Показати IP 26 Листопада 2015 16:54
Дійсно, перед тим як трубити на всю область про таку класну послугу, треба було спробувати чи працює (На жаль, поки що у Вашому регіоні неможливе надання цієї послуги в електронному вигляді.)
людина Показати IP 26 Листопада 2015 16:54
Треба дати людям роботу і нормальну заробітну плату, а не затуманювати субсидіями. А не спеціалістів, які призначають іх із зарплатою 1500грн робити крайніми. Який "добродій" Дубілет!?
.... Показати IP 26 Листопада 2015 17:28
Аналогічно, навіщо постити новину коли ця система не працює в нашій області....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus