USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд покарав волинянина за ухилення від мобілізації

13 Липня 2015 11:27
Перебуваючи на військовому обліку, чоловік відмовився служити.

У зв'язку з оголошенням часткової мобілізації працівники Камінь-Каширського районного військомату вручили чоловікові повістку про призов на військову службу у Збройні Сили України. Однак, незважаючи на відповідальність, яка настає за ухилення від призову, чоловік навідріз відмовився отримати повістку.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

За ухилення від призову за мобілізацією, що передбачене статтею 336 Кримінального кодексу України, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Камінь-Каширський районний суд затвердив угоду про визнаннявинуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, а відтак призначив підсудному три роки позбавлення волі, встановивши дворічний іспитовий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вундер Показати IP 13 Липня 2015 11:43
це робиться кругом і всім добре : чоловік не служитиме , міліція повисить рівень розкриття і показники , прокурор підтримав обвинувачення навіть якщо через угоду , судді залишать вирок в силі не буде різних скарг , адвокатів і апеляцій - файно
лучанка Показати IP 13 Липня 2015 12:36
Що таке іспитовий строк в даному випадку? Це якщо йому ще раз вручать повістку - він від неї не відмовиться?
Анатоль_ Показати IP 13 Липня 2015 12:52
Небагато дали, ще й з іспитом!
!!!!!! Показати IP 13 Липня 2015 13:14
tak zaraz kozen dryguj cholowik widmowljajetsja itu w armijy, tomy scho wsih widrazy widprawljajytj w ATO !!! a hto z jihnih ridnuh hoche potim otrumatu pohoronky chu posmertny widznaky - geroj ?!? i to ne fakt scho otrumaje geroja, osj skilku myzchun ne mozytj otrumatu poswidchennja ychasnuka bojowuh dij chu ychasnuka ATO ??? tak nehaj ne byde gerojem , ale zuwuj !!!
Сергій Показати IP 13 Липня 2015 13:48
Як в АТО їхати спеців нема,а в Мукачево-і техніка є ,і специ десь взялись
Отримав Показати IP 13 Липня 2015 14:53
умовний термін - зате живим лишився!!!! Тема для роздумів для інших !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus