USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Суд послабив покарання волинянину, який ухилявся від мобілізації

15 Вересня 2015 12:23
Днями відбулося слухання у приміщенні Камінь-Каширського районного суду. На лаві для злочинців – чоловік, який ніколи не мав проблем із законом. А фігурантом кримінальної справи став тому, що отримав повістку, але через тиждень після цього не з’явився до військкомату, - повідомляє «Волинська газета».

Після цього випадку до молодика вкотре приходили працівники військкомату й нагадували чоловікові про його громадянський обов‘язок. Але той усе одно відмовився, причому – в категоричній формі, проходити військову службу за мобілізацією, чим порушив вимоги Конституції та Указу Президента України від 20 січня 2015 р.

У серпні між обвинуваченим і старшим прокурором прокуратури Камінь-Каширського району було укладено угоду про визнання винуватості.

А у вересні відбувся суд.

Зважаючи на позицію підсудного, який визнав свою вину, суд прийшов до висновку, що три роки тюрми (саме стільки Кримінальний кодекс вимагає за вищезгадане правопорушення) варто замінити на два роки випробувального строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 12:32
Подсудимый - дурак. Ведь даже в инете имеются образцы документов, позволяющие полностью на законных основаниях отмазаться от призыва до объявления в стране военного положения.
Anonymous Показати IP 15 Вересня 2015 12:45
Держава волає про якийсь там обов'язок.... А коли вона згадує про ПРАВА людей? На ГІДНУ оплату праці, справедливі тарифи, податки, пенсії.... Чи не так? Навіть явно прописані в Конституції права НЕМОЖЛИВО реалізувати. Країна дурнів - захищай заводи жидоолігархів, або сиди! Демократія ппц!
Кріс до Anonymous Показати IP 15 Вересня 2015 14:40
Ми ж українці!!!))
добряк Показати IP 15 Вересня 2015 15:18
сц*кун,давайте йому премію дамо,чм* з камінь каширська,добре хоть там мало таких
Анонім до добряк Показати IP 15 Вересня 2015 16:25
А чому ти тут лаєш, а не в АТО,
ВОВК до добряк Показати IP 15 Вересня 2015 18:57
А тобі дурню дамо бушлата і гайда жидівське добро боронити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus