USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд заборонив протестувати до приїзду Кирила

7 Травня 2011 14:08
Харківський окружний адміністративний суд заборонив Партії регіонів та ВО "Свобода" проводити мітинги у суботу, 7 травня, в Харкові до приїзду патріарха Московського і всієї Русі Кирила.

Про це сказав прес-секретар Харківської обласної організації "Свободи" Ігор Удовиченко, інформує ТСН .

За його словами, таке рішення було прийнято вчора за позовом Харківської міськради до місцевої організації ВО "Свобода".

У постанові суду йдеться, що напередодні Дня перемоги точки, де планувалися пікети, стають одним з місць масового відпочинку жителів Харкова і тому будь-які збори "можуть затьмарити радість великого свята, можуть викликати невдоволення більшості громадян".

Міська організація Партії регіонів мала намір зібрати своїх прихильників на підтримку Кирила, а "Свобода" відповідно пікет проти його приїзду.

Обидва мітинги намічалося провести в суботу о 17:30 на сходах Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка, куди повинен прибути Кирил для участі у святкуванні 90-річчя з дня народження митрополита Харківського і Богодухівського Никодима.

Разом з тим, враховуючи заборону суду, "Свобода" планує замість пікету провести вуличну виставу приблизно о 17:00 біля того ж академічного театру.

"Мета - в комедійній формі показати харків'янам суть Російського Православ'я", - повідомив Ігор Удовиченко.

За його словами, сюжет дійства наступний: Кирил вирішив замінити Никодима на когось більш молодого і такого ж надійного. На цю роль претендують новохрещені Михайло (на прізвисько Смотрящий) і Геннадій (на прізвисько Жужжащий).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus