USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд заборонив Партію регіонів

21 Лютого 2023 19:24
Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність Партії регіонів.

Як пише Українська правда, про це повідомляють рух «Чесно», пресслужби СБУ та ДБР.

Як повідомив помічник судді Сергія Кузьмича, 21 лютого задовольнив заяву Міністерства юстиції та Служби безпеки України.

У Державному бюро розслідувань зазначають, що зокрема надали матеріали щодо протиправних дій керівництва Партії регіонів під час підписання та ратифікації так званих Харківських угод, а також злочинів, вчинених ними під час подій Революції Гідності.

Співробітники Служби безпеки і ДБР задокументували злочинні дії «регіоналів» та ініціювали передачу 100% «партійного» майна в дохід України.

Рішення суду стосується всіх активів забороненої партії та її структурних підрозділів в різних областях нашої держави.

Вказано, що наразі експерти встановлюють вартість цього майна.

Раніше рух «Чесно» писав, що депутати на тимчасово окупованих територіях Криму, Донеччини та Луганщини залишаються все ще з повноваженнями.

На цих територіях діє досі склад місцевих рад, обраний ще 2010 року на чергових місцевих виборах. Оскільки на окупованих територіях не проходили чергові вибори у 2015 та 2020 роках, то склад рад там з того часу не змінився, і ці депутати досі мають мандати.

Нагадаємо, у 2022 році за ініціативи Міністерства юстиції суд заборонив 16 політичних партій: ОПЗЖ, «Опозиційний блок», Партію Шарія, партію «НАШІ», Комуністичну партію, партію «Соціалісти» та інші.

Наразі у парламенті з різною інтенсивністю відбуваються дискусії щодо майбутнього представників заборонених партій у місцевих радах та у парламенті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шось Показати IP 21 Лютого 2023 19:57
Ранувато ще тільки 8 років пройшло
Читач Показати IP 21 Лютого 2023 21:23
Потрібно познімати з посад всіх чиновників,які були в цій москальсько-бандитській партії і які зараз на посадах.Ці перефарбовані тільки і чекають,,сруського міра‘‘
Камінь Показати IP 22 Лютого 2023 07:13
В нас в районі голова адміністрації член партії регіонів.Її ніхто не знімав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus