USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Судили водія, який на Волині насмерть збив 4-річного хлопчика

6 Жовтня 2015 11:22
Причиною дорожньо-транспортної пригоди і її трагічних наслідків стало грубе порушення вимог Правил дорожнього руху України.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, ДТП трапилася у травні цього року в Любешівському районі в селі Любязь. Обвинувачений, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz 500SE», збив маленького хлопчика, який раптово почав перебігати дорогу. Незадовго до трагедії на кілька хвилин батьки залишили дитинча без нагляду.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, дитина отримала тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

У судовому засіданні обвинувачений у скоєному розкаявся та просив у батьків дитини пробачення. Своєю чергою він зауважив, що зреагував на зміну дорожньої обстановки, раптово гальмуючи та змінивши напрямок руху автомобіля, однак не мав можливості уникнути наїзду на хлопчика. Окрім того, він повністю відшкодував матеріальну шкоду та частково - моральну, сплативши близько 20 тисяч гривень.

В результаті Любешівський районний суд за скоєння кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, призначив чоловікові покарання - чотири роки обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на два роки. Окрім того, винуватцю ДТП присуджено сплатити постраждалій стороні 70 тисяч гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2015 13:38
Дитини нема( людина на 4 роки від сім'ї відірваеа і все черкз недбалість батьків! Як можеа було біля дороги ще й на кілька хвилин лишити дитину саму? Бідна дитина, бідний водій і дурнуваті , безвідповідальні батьки( 2 долі скалічили(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus