USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Судили волинянина, який з автомата обстріляв автомобіль

20 Лютого 2016 09:43
На Волині суд виніс вирок чоловікові, який з автомата обстріляв автомобіль. Про це інформують у ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, в березні минулого року 32-річний мешканець районного центру Ківерці, вночі з автомата «АК-74» розстріляв автомобіль «Опель Віваро», який належав його знайомому. Чоловіки посварилися через борг за ремонт квартири.

Тоді біля під'їзду будинку знайомого він помітив автомобіль марки «Опель Віваро». Застосовуючи вогнепальну зброю, волинянин здійснив не менше шести одиночних пострілів з автомата Калашникова у напрямку транспортного засобу.

За викликом відразу виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери виявили розбите бокове скло з боку водія та шість наскрізних пошкоджень на кузові буса. Згодом встановили, що це - отвори від куль. Провівши огляд місця події, правоохоронці знайшли й речові докази – гільзи від патронів калібру 5,45 мм.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець, який, з його слів, нещодавно повернувся із зони проведення антитерористичної операції на сході держави. Під час судового засідання факт участі підсудного в антитерористичній операції в Донецькій області в складі добровільного батальйону належним чином не доведений.

Під час обшуку в підвалі будинку, де він проживав, вилучили автомат «АК-74», п’ять гранат «Ф-1», запали до них і більше сотні патронів. Зі слів затриманого, зброю і боєприпаси він знайшов на полігоні в Київській області.

Ківерцівський міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання - 3 роки й 3 місяці позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 20 Лютого 2016 10:22
а може потрібно було довести .але як завжди робиться все поверхнево - воював ?не воював? наразі потрібно роздати зброю всім!!!
Анонім до 111 Показати IP 20 Лютого 2016 11:38
Всім АК-47!!!!
Анонім Показати IP 20 Лютого 2016 10:51
Як це так його судити,адже він "герой з ато" а ще в тюрмі відсидів,то може він звихнувся а може таким і був...
АК Показати IP 20 Лютого 2016 15:26
коментар було видалено
до анонім Показати IP 20 Лютого 2016 16:24
а може крім тюрми ніде і не був)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus