USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Свято села на Театральному майдані в Луцьку. ФОТО

16 Листопада 2012 15:03
Напередодні професійного свята працівників сільського господарства України 16 листопада у Луцьку відбулися урочисті збори, ярмарок сільгосппродукції і вручення доїльних апаратів фермерам.

Розпочалося святкування ярмарком сільгосппродукції на Театральному майдані Луцька. Придбати тут можна переважно харчові продукти, а ще одяг, рослини.

Подарунок фермерам з нагоди дня працівників сільського господарства приготувала влада. Сто фермерів-одноосібників і представників фермерських господарств з Луцького, Рожищенського, Ківерцівського й Горохівського районів отримали від держави доїльні апарати.

Вручали фермерам доїльні апарати голова ОДА Борис Клімчук, його заступник Віталій Карпюк і начальник управління агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко. Губернатор зауважив, що обладнання, яке отримали фермери – допомога держави селянам, яким доводиться важко працювати. «Три корови, чотири корови – їх подоїти... День не як вік, а сільський день – короткий, бо робота завжди є», - наголосив Клімчук і запевнив, що державні програми підтримки сільгоспвиробників працюватимуть й надалі.

Крім доїльних апаратів, з нагоди професійного свята відбулося вручення путівок працівникам сільськогосподарських підприємств краю.

Нагадаємо, день працівників сільського господарства в Україні відзначають щороку третьої неділі листопада.


































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Сергiй Показати IP 16 Листопада 2012 15:24
ВН, а ви б могли то все анонсами робити?? не звiтом, що воно ВIДБУЛОСЯ, а анонсом спочатку, що воно ВIДБУДЕТЬСЯ! а то нашо той вчорашнiй день...
Лучанка до Сергiй Показати IP 17 Листопада 2012 15:35
Отут я згідна, якби я вчора в центрі об 11год. не була,то б і не побачила,що така ярмарка мала місце бути в нашому місті!!! Це треба анонсувати,ане пост фактум робити, зауваження коректне та розумне!
Чеширский Кот Показати IP 16 Листопада 2012 15:29
Когда уже закончатся эти совковые традиции?
котяра до Чеширский Кот Показати IP 16 Листопада 2012 15:42
закончацца тагда, кагда ты загаваришь на нармальнам языке - украёёёнском, а щасс ты и есть тот совок!
Pit Bull до Чеширский Кот Показати IP 16 Листопада 2012 16:08
Котяра! У тебя наверное все готовенькое в холодильнике лежит, а людям на базарчик еще сходить нужно и купить по ценам чуть пониже базарных! Сиди и не умничай усатый!:)
Чеширский Кот до Pit Bull Показати IP 17 Листопада 2012 10:57
Народ, не против ярмарок, только - за, я про показуху с "раздачей слонов". :)))))))))
Дмитрик до Чеширский Кот Показати IP 16 Листопада 2012 16:11
Ярмарки і фермерські базари - вікові європейські традиції , навіть на Манхеттені фермери продають капусту і помідори
Лучанка до Чеширский Кот Показати IP 17 Листопада 2012 15:34
Чого ти так??? Тож навпаки добре,що таке є...,ярмарки є кругом, у всьому світі,що тут поганого??? Навпаки мені подобається, мед вчора купила дуже смачний собі там,не дорогий, але такий смачний,що на ринку такого близько навіть нема,що я сама не великий гурман меду,але цей вже 2 день їм до всього майже=)! Ти дарма так пишеш,що вони радянські,просто треба їх якось систематизувати там, хороге місце-центр, площа гарна, багато людей-кому подобається підбере щось собі, люди купували там багато я бачила, хто яйця, хто масло,молоко,борошно- дешевше ніж на ринку це,що тут не так? В тій самій Італії теж є такі речі як ярмарки, навпаки побільше б такого всього і товару ще більше,щоб можна було обирати за доступними цінами!
Апарат Показати IP 16 Листопада 2012 15:48
І на завершення Люлька роздав доїльні апарати...
Вольдемар Показати IP 16 Листопада 2012 18:54
В якому селі водяться мойва і оселедці ?
небайдужа Показати IP 16 Листопада 2012 20:24
Як розповідали знавці молоко після цих доїльних апаратів пити неможливо-смердить- а вони ще й хизуються.Розумію що на забір піде а ж на ура.
ME Показати IP 16 Листопада 2012 23:05
Все пост-фактум. Якби знав, що буде таке дійство, то прийшов. Новини вчорашнього дня,
фермер Показати IP 17 Листопада 2012 07:03
Дуже шкода, коли далекі від сільського господарства, "начитані" усяким інтернетівським лайном совкові коти не мають елементарного поняття, як воно все дістається селянам, якою ціною. Вони навіть не здогадуються, що капуста і морква ростуть на грядці, а не в лісі на осиці. І лізуть сюди ще про щось судити.
Чеширский Кот до фермер Показати IP 17 Листопада 2012 13:57
Сразу чувствуется настоящий фермер (или фермерша?). Встать ни свет ни заря, чтобы прокомментировать кошачье мяу. Хочу Вас, шановний(а), запевнити, що дуже добре розумію специфіку сільського господарства, шаную та поважаю чужу працю. Особисто нічого не маю проти селян та ярмарок. А совковою традицією називаю роздачу апаратів та нещирі вітання владців. До речі, я не думаю, що морква та буряк ростуть на осиці, про це можна дізнатись і в інтернеті також. З повагою до Вас. :))))))))))))))
Лучанка Показати IP 17 Листопада 2012 15:38
До фкрмера: ну не всім дано цього зрозуміти,просто в нас люди ніколи не хочуть себе на місце цієї людини поставити,зрозуміти як це побути тим то чи тією то..., треба завжди думати перш ніж щось казати та робити...!!! Селянам згідна воно не легко дістається,але оселедець)))-це щось в селі нове=)
сеня Показати IP 18 Листопада 2012 10:23
де с а л о. м н я с к о. непорядок.
Петро Показати IP 18 Листопада 2012 11:35
Раба можна зробити щасливим!Доведено з допомогою простого китайського доїльного апарата...Такі справи,Чеширський Коте)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus