USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сили АТО звільнили 60 міст і сіл

28 Липня 2014 08:16
Сили АТО на Сході України звільнили від терористів вже понад 60 населенних пунктів. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив міністр оборони України Валерій Гелетей, - інформує ТСН.

"Сьогодні звільнено більше 60 міст і сіл у Донецькій і Луганській областях. Те, що ми наступаємо, - це однозначно, і ми будемо постійно це робити. Ніяких зупинок у нас не буде", - зазначив очільник оборонного відомства.

Проте міністр наголошує, що про успіх можна буде говорити лише після остаточного звільнення території України від найманців-загарбників. "Я далеко не забобонна людина, але давайте поговоримо про успіх, коли на нашій землі, на території Донецької та Луганської областей не буде жодного терориста, жодного російського найманця, жодного кадировця, жодного ФСБ-шника", - зазначив Гелетей.

Також слід зауважити, що лише за минулий тиждень українські військові звільнили понад 10 міст Луганської та Донецької областей.

Крім того, міністр розповів, що чим більше наступає українська армія, тим більше оснащуються бойовики. "Сьогодні Росія відкрито підтримує терористів, і не просто підтримує - вона активно провокує всі процеси, які відбуваються, застосовує силу, застосовує зброю, перекидає російських найманців на територію України", - заявив Гелетей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus