USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Син Януковича проведе перегони у заповіднику на Волині

24 Червня 2011 14:52
В Україні пройдуть автоперегони по бездоріжжю, або так званий «трофі-рейд».
На шляху учасників буде Поліський та Рівненський заповідники, куди не можна заходити навіть пішим людям, оскільки це землі абсолютної заповідності, - пише Дзеркало тижня.
Фінішувати та святкувати перемогу учасники перегонів планують у Шацькому національному природному заповіднику.
Серед учасників пробігу – син президента України Віктор Янукович-молодший, який вважає, що пробіг через унікальні ліси сприятиме економічному розвиткові регіону, та Сергій Бубка, який заявив, що подібні перегони виховують справжніх патріотів країни.
При цьому організатори не збиралися розповісти працівникам заповідників про свої плани.
Лісничі Рівненського природного заповідника знайшли інформацію самі в інтернеті та зв’язалися з організаторами пробігу телефоном.
У відповідь їм пообіцяли «звільнити директора та заступника директора, якщо вони будуть проти», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ястребок Показати IP 24 Червня 2011 15:37
Посмотрим теперь на реакцию "зеленых" - чего они стоят на самом деле. :))
Олег Показати IP 24 Червня 2011 16:02
Ну ясно.Що хочуть-то й роблять.Пора криївки робити в Поліссі..
Лара Показати IP 24 Червня 2011 17:00
...а що тут дивуватися?...звичні забави феодалів в своїх вотчинах, де простим холопам і ходити заборонено...
петро Показати IP 24 Червня 2011 19:51
Вояки УПА - це шанс.
Пособнік Показати IP 24 Червня 2011 21:58
Мій батько був покараний гнидами НКВС як "пособник учасників банд УПА". Виселена у 1949 року моя сім*я з Любешівщини в 1951 втратила 1,5 річну старшу сестру, мама померла через 3 роки після мого народження. Батька знову виселили. Мене з середньою сестрою виховали дід з бабою по маминій лінії. Я син УЧАСНИКА УПА хочу знати які заповідні ліси та дороги на Волині це хамське бидлоття хоче спохабити. А так хочу перестріти на лісовій дорозі!!!!
Хохма Показати IP 24 Червня 2011 23:26
Так давайте зустрінемо синка. Хто знає де і коли?
Горохівець Показати IP 25 Червня 2011 08:52
Ястребок Вчора 15:37 Відповісти Посмотрим теперь на реакцию "зеленых" - чего они стоят на самом деле. :)) Чому лише ЗЕЛЕНІ? А Всілякі Біло-Сердечні начолі з Кирильчуками-Шевчуками-Грицюками жирними? Чи відірвуть вони свої пишні дупи і організують групи людей для живих шлахбаумів та "коктейлів Молотова" на вїздах у ліси? Думаю, що ні! А борзоті уже в Межигірї тісно? Хочеться показатися "на бандеровщине", засвідчити, хто "в стране зону держит"?
небайдужа Показати IP 25 Червня 2011 09:51
ох! тепер зрозуміло до чого приведе ця гонка - до розбазарювання унікального природного середовища. А потім скажуть, що це ....продано, тут виросте ошатний мікрорайон і т.д. Найгірше, що наші люди так і залишуться спостерігати й не вірити, що таке може статися. А поки то да сьо - прощай Україна! "Вы здесь больше не живете...."
про життя Показати IP 25 Червня 2011 10:19
ніколи не думав що Сергій Бубка така "людина"-шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus