USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Синьо-жовтий стяг майорів над одним з найбільших міст Америки. ВІДЕО

25 Серпня 2013 12:38
Представники кількох поколінь еміграції зібралися в Чикаго на центральній площі міста, де відбулось урочисте підняття жовто-блакитного прапора, інформує Експрес.
Подібне вшанування України за багатолітньою традицією організовує щороку Український конгресовий комітет Америки (УККА), відділ Іллінойс.
Цьогоріч у церемонії взяли участь представники місцевої адміністрації, громадських організацій, політики, українці та американці. Таким чином українська діаспора у США разом з українцями всього світу відзначила 22-гу річницю Незалежності України.
У суботу та неділю у Чикаго, також, відбудеться головний український фестиваль під назвою «Українські Дні». Подію щорічно відвідують тисячі людей, які приходять подивитись виступи українських танцювальних колективів, послухати українську музику та скуштувати українські страви. Почесним гостем цьогорічних «Українських днів» буде Сергій Бубка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Гаврило Показати IP 25 Серпня 2013 13:34
Мрію жити в США і сумувати та тужити за Україною...
Богдан до Гаврило Показати IP 25 Серпня 2013 15:08
Я ТЕЖ поплакати за рідною ненькою, сидячи в котеджіі попиваючи віскі в передмісті Нового Йорку
Вась'я до Богдан Показати IP 26 Серпня 2013 11:41
Nou problem, дати запрошення і гроші на літак? Чи патріотизм стримує?
Рома Показати IP 25 Серпня 2013 16:17
Панове мрійники, ви спочатку взнайте, скільки коштує "хатинка" в передмісті NY, і зрозумієте, що навіть продавши свою "трьошку" в Луцьку і ранчо в рідному селі Маневицього району, все одно "хатинка" там вам не світить. Так що замість віскі в передмісті NY, жлуктіть 1715 на лавочці під рідним панельним будинком в Україні і мрійте далі.
Pavloz85 Показати IP 25 Серпня 2013 23:49
Прохання до всіх небайдужих до майбутнього нашої держави, прочитайте моє звернення, що нижче, якщо сприймете його - перепостіть на інших сайтах, в соцмережах, пишіть його від свого імені чи від мого, немає різниці, просто хочу щоб люди наші якось по трохи починали рухатись, щось робити, ато загнеться Українонька... Наперед дякую! "Країна - це люди. Незалежність України може жити лише в серцях українців. Все інше - похідне. Економіка, політика, соціальна сфера - вони відображають саме рівень свідомості населення, його волю, його внутрішню силу, незалежність. Нажаль, в наших людях глибоко засіла формула: моя хата з краю, - я нічого не знаю. Це губить кожного і всіх разом. Але моя хата не з краю! Я відчуваю себе вільним, незалежним. Мене ніхто не змусить робити щось ганебне проти моєї волі. Я не закриваю очі, коли когось кривдять несправедливо. Я не мовчу, коли бачу нечесні вчинки. Будьте і ви такими і колись буде в нас 100% незалежна Україна. Слава Україні!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus