USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Табачник хоче ввести в школах новий обов'язковий предмет. ВІДЕО

20 Вересня 2013 10:44
Звичку бути сумлінним платником податків українським дітям будуть закладати зі школи — зідно плану Міністерства освіти в 2014—2015 роках відповідний шкільний предмет стане загальнообов’язковим. Про це пише видання «Велика епоха».

Як Волинські Новини повідомляли раніше, цього року спецкурс «Основи податкових знань» викладається в якості факультативу в усіх загальноосвітніх школах України.
Вже з наступного навчального року, можливо, усі українські школярі, будуть опановувати права та обов’язки платників податків.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ – НОВИЙ СПЕЦКУРС. ФОТО
«Нам у першу чергу потрібно змінити суспільний погляд на податки, адже без них немає жодної держави. Процвітають ті країни, де за багато років, за багато поколінь склалося усвідомлення кожної людини, що сплата податку є найважливішим громадянським обов’язком», — сказав Дмитро Табачник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
тубільці Показати IP 20 Вересня 2013 12:25
Дійсно ОКРАЇНА завжди хоче бути "попереду"!!! Україну, в перед! Цікаво, чи хоч у світі є в шкільній програмі аналогічний предмет? Дійсно,укри,що тут скажеш...ну и поделом!!!
читач Показати IP 20 Вересня 2013 13:19
Я я чомусь з заголовка подумав, що хоче ввести історію іудаїзму. Свят-свят, Мати Божа, Свята Богородиця, прости мені...
Александр Показати IP 20 Вересня 2013 15:26
Тубильцы налогов не платили, не платят и платить не будут! И не дадут учить детей плохому!
Ахмад Шах Масуд до Александр Показати IP 20 Вересня 2013 17:34
Смотря кому платить. И в обмен на что. Пока некому.И не за что. А основы того, как тратить собранные налоги будут преподавать?
Корынний лучанин Показати IP 21 Вересня 2013 15:34
А що тут поганого? Діти вивчать які є податки і за що платять українці, а потім отримавши базу знань і подорослішавши, будуть вже успішно обходити ці платежі. ТАК ЩО ВСЕ ПРАВИЛЬНО!Нехай дітвора на прикладі "крутих" лорослих вчиться як неплатити та ховати гроші в офшори, у нас в Україні це нормально. Хто, скажіть, гроші з офшорів повертає в Україну,
Сергій Осійчук Показати IP 21 Вересня 2013 16:53
дітей треба вчити заробляти гроші. щоб дитина знала як прожити і де заробити. а деякі знання зі школи і вузів взагалі не відомо для чого викладаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus