USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Табачника» закидали кетчупом і редискою. ФОТО

31 Березня 2011 14:14
31 березня о 12 годині у центрі Києва на вулиці Хрещатик біля старого мисливського магазину активісти "Холодноярської ініціативи" відкрили сезон ненасильницького полювання на міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Про це пише ГПУ .

"Влада не бажає чути народ. Жоден член уряду не викликав такого жорсткого суспільного осуду як Дмитро Табачник. Тому ми пішли на такі дії і відкрили сезон полювання. Лови на міністра безстрокові. Вони закінчаться щойно об'єкт полювання перестане бути міністром, тобто з моменту підписання указу про його відставку", - сказав учасник акції Андрій Юсов.

На стіну будинку повісили плакат, на якому зобразили Табачника у ролі зайця, якого впіймав за вуха герой мультфільму "Простоквашино" Шарик. На тротуар поряд поклали портрет Табачника з написом "Ненасильницький тир". За кілька метрів протягнули червону стрічку і закликали всіх бажаючих поцілити у портрет міністра кетчупом, сметаною, редискою і зеленою цибулею.

На акцію зібрались близько 20 людей. Серед них були і активісти організації, і випадкові перехожі. Найбільш влучним мисливцям дарували книжки Василя Шкляра "Чорний Ворон" і "Мисливські усмішки" Остапа Вишні.

"Негідник російський! Не дає дітям вчити українську. Щоб він здох!" - кричала пенсіонерка Віра Петрівна російською, жбурляючи у портрет міністра редискою.

На акцію також прийшов поет Сергій Пантюк.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатолій Біла Церква, історик, гімназія №1 Показати IP 31 Березня 2011 16:10
Для України ганьба такий міністр!!!
Анатолій Біла Церква, історик, гімназія №1 Показати IP 31 Березня 2011 16:13
Для України Табачник, це ганьба на весь світ
Мухамед, вчитель Показати IP 31 Березня 2011 20:21
Пан Табачник є вельмиповажний міністр освіти України. В його освітянському доробку чимало прогресивних заходів. А який він чудовий історик! Українці мають надихатись таким діячем на освітній ниві.
Сергій Показати IP 1 Квітня 2011 09:43
Де, у якій країні, і то, крім України, могли призначити міністром освіти людину, яка ненавидить і паплюжить історію власного народу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus