USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будівлю NewsOne закидали шашками і фаєрами. Фото

8 Липня 2019 23:05
Активісти тримали плакати і кидали в бік будівлі телеканалу димові шашки і фаєри, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що біля будівлі телеканалу зібралося кілька сотень людей, переважно активістів Національного корпусу та інших націоналістичних організацій.

Також до офісу телеканалу приїхали автобуси з поліцейськими.

На початку мітингу його учасники закидали територію телеканалу фаєрами і вибуховими пакетами. Потім з імпровізованої трибуни почали виступати активісти. Вони покладали відповідальність за те, що в Україні працюють проросійські ЗМІ, на президента України і Верховну Раду.

Також мітингувальники вимагали притягнути до кримінальної відповідальності голову політради партії Опозиційна платформа – За життя Віктора Медведчука, а у телеканалу забрати ліцензію.

За даними ЛБ.ua, активісти скандували «Медведчук, гори в пеклі!», обмалювали вікна й асфальт фарбою з балончиків.

Крім того, активісти закликають українців прийти у вівторок, 9 липня, на 10:00 до будівлі Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою відібрати ліцензію у телеканалу NewsOne.

Територія телеканалу оточена співробітниками поліції і Національної гвардії – всього близько 200 правоохоронців. Також на прилеглих вулицях розміщені автобуси й автозаки правоохоронців.
Як повідомлялося, телеканал NewsOne, який входить в медіа-групу Віктора Медведчука, і російський державний телеканал мали намір провести 12 липня спільний телемарафон «Треба поговорити», що викликало акції протесту і заяви політиків.

Президент Зеленський записав відеозвернення, назвавши телеміст дешевим піаром. Пізніше телеканал заявив про скасування телемосту з Росією.

Генеральна прокуратура відкрила кримінальну справу стосовно українського телеканалу NewsOne за статтею про держзраду за організацію телемосту з російським каналом «Росія 1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 8 Липня 2019 23:21
Что за хрень , 300 нацистов задр*чили всю страну .
122 Показати IP 8 Липня 2019 23:24
тот, кто роет водоемы, не любит по определению.. мост - противоположность лужи..
Корiнний лучанин Показати IP 9 Липня 2019 00:05
Худоба
Питання до Корiнний лучанин Показати IP 9 Липня 2019 05:58
Ти давно з хліва виліз?
777 Показати IP 9 Липня 2019 01:18
путину конечно страшно.
Тор Показати IP 9 Липня 2019 06:40
Все що може поєднувати нас з росією має бути знищено.
Лучанка Показати IP 9 Липня 2019 08:42
Якщо політики не хочуть спілкуватиь, то чому люди між собою не мають право поговорити про життя?! Хтось у цьому світі повинен бути розумнішим? Немає поганої нації, є погані люди, і в Україні їх теж вистачає, на жаль. Такі неадекватні дії кучки проплачених кимось людей ніколи не наблизять мир.
Лучанин до Лучанка Показати IP 9 Липня 2019 09:22
Я такі "мости" і такий "мир" у дупі мав
Небайдужий до Лучанка Показати IP 9 Липня 2019 09:25
Ми ніколи не були і не будемо з ними братами. Як у тому вірші " ні по родінє ні по матері"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus