USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Тартак» з різних куточків України запросив на «Бандерштат». Відео

11 Липня 2017 21:33
Фронтмент гурту «Тартак» записав відеозвернення, в якому розповів, чому варто приїхати на «Бандерштат» та послухати гурт «Воплі Відоплясова».

Оригінальне відеозапрошення опублікували на офіційній сторінці фестивалю в Фейсбуці.

У ролику фронтмен гурту Сашко Положинський запрошує всіх охочих на цьогорічний фестиваль українського духу «Бандерштат», при цьому майже кожне речення хвилинного ролика записане на іншій локації. Одна з них – легендарний острів Хортиця, що в Запоріжжі. Також на відео «засвітився» пам’ятник Максиму Горькому, дуб Максима Залізняка в Холодному Ярі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гайдамака Показати IP 12 Липня 2017 12:47
Хоч хтось зауважив, що на промоплакаті "Фестивалю українського руху опору" кулі які летять в героя і поза героєм неправильно намальовані??? Чи то не важливо? Виходить типовий обиватель буде думати шо куля вилітає з ствола разом з гільзою... айяяй!!! Соромно, а все те через мінімальну зброєву культуру!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus