USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як на Театральному майдані святкують День Луцька. Фоторепортаж

8 Вересня 2018 17:03
У День міста Театральний майдан перетворився на музично-культурний центр. Народні майстри виготовляють сувенірну продукцію, сцену готують до музичних виступів, на вулиці Лесі Українки просто неба представлена виставка «Вони прославили наше місто», а також митці змагаються у літературних батлах. Не забули і про найменших лучан - для них організували цікаві майстер-класи.

Зауважимо, з нагоди відзначення Дня міста до Луцька прибули закордонні гості з Туреччини, Литви, Білорусі, а також із міст-побратимів Польщі та України щоб привітати іменинників. Також на Театральному майдані відбулася урочиста академія під час якої загиблим героям присвоїли почесні звання.
Вручення дипломів за успішне проходження навчання в Школі екскурсовода.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрен собачий Показати IP 8 Вересня 2018 18:07
Еееех...Дуже люблю Луцьк. Не важливо, в будній день чи в День Народження...Живу в ньому...Тільки через нашу х...ву владу, яка поставила простих людей на межу виживання, мушу батрачити за кордоном, як і більшість працездатних українців, які не бажають в своїй рідній державі виживати від зарплати до зарплати, а хочуть жити по людськи. Тому рідко тут буваю. Лише 2-3 місяці в рік. Ось так уже майже 10 років. :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus