USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Театральний майдан планують освітлити

23 Липня 2018 14:40
Із бюджету Луцька планують виділити кошти на конкурс, де визначать кращі ідеї щодо освітлення Театрального майдану.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«У бюджеті міста пропонується закласти 23 тисячі гривень для переможців у конкурсі на кращі пропозиції освітлення Театрального майдану Луцька», - розповіла директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Члени комісію підтримали цю пропозицію та рекомендують ухвалити.

Із цього приводу радник Луцького міського голови Мар'яна Сорочук додала, що встановити ілюмінацію планують на обласний драмтеатр і 16-ти поверхівку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 23 Липня 2018 15:31
А хто сказав що освітлення майдана заключається саме в встановленні ілюмінації на обласний драмтеатр і 16-ти поверхівку? Виходить що вже є особа яка має отримати 23 тисячі за пропозицію встановити ілюмінації на обласний драмтеатр і 16-ти поверхівку. А для чого тоді той конкурс і для чого витрачати кошти з бюджету на конкурс та саме встановлення ілюмінації? В нас більш пріорітетніших завдань немає?
Читач Показати IP 23 Липня 2018 15:43
Театральна площа як сільський майдан - темна, неосвітлена. А селюки вішають ілюмінацію. То селюків тішить.
Лучанин Показати IP 23 Липня 2018 16:58
Доведіть до ладу на майдані фонтан та громадську вбиральню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus