USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Темрява та пияцтво: неосвітлена пішохідна зона створює дискомфорт лучанам

1 Грудня 2016 14:24
На пияк та дебоширів у районі вулиць Кравчука та Карпенка-Карого скаржаться лучани, які змушені повертатися пізно ввечері додому неосвітленою пішохідною зоною.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

Так, член фракції «УКРОП» Сергій Балицький у запиті до міського голови, КП «Луцьксвітло» та управління патрульної поліції повідомив, що до нього зі спільним зверненням звернулися мешканці вулиць Кравчука, Карпенка-Карого, Шептицького, Потебні, Сосюри, проспектів Волі та Соборності щодо відсутності зовнішнього освітлення в торгово-пішохідній зоні між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого, яка веде до міського залізничного вокзалу.

Як скаржаться лучани, у цій пішохідній зоні в темний час доби збираються підозрілі особи, які розпивають алкогольні напої та порушують громадський порядок. У зв’язку з цим лучанам страшно та некомфортно повертатися з роботи додому. Дітей, які вертаються з другої зміни школи та гуртків, батьки змушені щовечора зустрічати та проводити по неосвітленій пішохідній зоні. Отже, депутат закликав вирішити порушені у запиті проблеми.


Обранці громади підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus