USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Теплі речі для бійців на схід везуть волонтери «Серця патріота»

3 Листопада 2017 14:24
Волонтери центру «Серце патріота» вчергове, уже 156-й раз, передадуть гуманітарну допомогу військовослужбовцям у зоні АТО, зокрема вісьмом підрозділам уздовж дебальцівської траси.

Представники центру відправляться на схід 3 листопада, а повернуться до Луцька орієнтовно 11–12 листопада.

Поїздка є знаковою, адже зі сходу активісти вирушать за гуманітарною допомогою до Німеччини, тож загалом подолають близько 6 тисяч кілометрів.

Як підкреслив депутат Луцької міської ради від фракції УКРОП, засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький, оскільки наближається зимовий період, бійці на сході дуже потребують теплих речей, тож до збору посилок долучилося чимало небайдужих осіб.

Це, зокрема, жителі Ківерцівської та Камінь-Каширської територіальної громад, мешканці Луцька, підприємці, учні та працівники місцевих шкіл №2 та №7, представники Спілки воїнів АТО, Центр допомоги учасникам АТО при Спілці воїнів АТО Волині в особі директора Ярослава Мудрика, а також засновник організації «Серце для України» Ігор Климчук, депутат облради від УКРОПу Вячеслав Рубльов і депутати Луцької міськради від фракції УКРОП Юрій Безпятко, Сергій Шкода.

«Наближається зима, тому веземо вживаний брезент, мінвату, теплі речі, буржуйки, а також автомобільні запчастини. На сході багато наших, луцьких і волинських, хлопців служать, але ми нікого не забуваємо, адже всі вони захищають нашу Україну. Тож ми не розділяємо їх, залежно від того, хто з якого міста чи області. Усі вони – одне ціле», – наголосив Сергій Балицький.
Бібліотекар Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, керівник творчої майстерні «Навчись» Оксана Коба розповіла, що вже три роки діти, які відвідують бібліотеку, виготовляють сувеніри та обереги для військовослужбовців.

«Передусім, це тепло дитячих рук», – акцентувала вона. Та додала, що цього року вперше до оберегів діти додали записки для бійців із проханнями відгукнутися й зазначити, чи сподобалися їм сувеніри.
Особливим же подарунком для хлопців на сході стане спечений лучанкою Ларисою Франчко коровай, який вона спеціально приготувала для неодружених бійців, аби вони повернулися додому живими та вже тут знайшли собі пару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 5 Листопада 2017 16:11
Молодці хоч хтось дійсно помагає нашим бійцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus