USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Територіальні втрати терористів на Донбасі за час АТО. Карта

7 Липня 2014 19:37
Минулих вихідних силами АТО звільнили головний форпост терористів - місто Слов'янськ, - інформує Еспрессо.tv.

Слов'янськ був під контролем бойовиків на чолі з працівником ГРУ Росії Ігорем Гіркіним майже три місяці - з 12 квітня. Майже одночасно зі Слов'янськом були звільнені міста північного заходу Донеччини: Краматорськ, Артемівськ, Дружківка, Костантинівка та інші.

Таким чином за три місяці антитерористичної операції проросійські бойовики втратили приблизно половину захопленої раніше территорії. Проте під контролем терористів залишаються обласні центри Донецьк та Луганськ, та низка великих міст Донбасу, де сконцентровані значні сили. АТО триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Липня 2014 20:33
...После полной блокады Славянска наши могли уже и не идти на штурм, и не собирались. Планировали заняться Донецком, который еще не готов к нормально обороне. "Стрелок" со своими людьми остался бы в стороне от основных событий, и ничего серьезного уже бы не значил. А теперь получается, что сейчас, пока на Славянское направление отвлечена большая часть сил, к тому же, лучших, быстрый выход оттуда дает ему фору в несколько дней - быстрая реакция наших на изменившуюся обстановку невозможна, это дает несколько дней на изменение собственной стратегии и тактики. Имей в виду, что о выходе у нас не знали ничего до самого конца. По разведданным, Стрелок собирался сидеть в обороне до конца. За эту ошибку уже начинают лететь звезды. Сам момент выхода с точки зрения нарастания угроз выбран виртуозно. Точно тогда, когда было нужно - не раньше и не позже. Мне кажется, если бы Стрелков играл на курсах валют, он бы стал миллионером...
Гость Показати IP 8 Липня 2014 05:04
Покажите это в Донецке. http://www.youtube.com/watch?v=9wLO7IFANBM
Анонім до Гость Показати IP 8 Липня 2014 08:02
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus