USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Теслі» пророкують банкрутство

28 Січня 2018 21:43
У «Тесли» немає майбутнього, - вважає колишній глава концерну General Motors Боб Лутц. За його словами, які наводить видання Los Angeles Times, компанія збанкрутує в найближчі роки, передає «Автовод».

Лутц заявив, що засновник Tesla Ілон Маск так і не зрозумів простої істини: доходи повинні перевищувати витрати.

«Якщо у вас немає припливу готівки, у вас немає хорошої автомобільної компанії», - зазначив колишній топ-менеджер GM.

«Я не бачу, що могло б виправити ситуацію. Тому, якщо ви цікавитеся колекційними автомобілями, купите Tesla Model S, поки вони ще продаються », - порадив американець цінителям раритетних авто.

Сьогодні Tesla - це збиткова компанія. У III кварталі 2017-го збиток виробника електрокарів склав $ 671,16 млн, а за перші дев'ять місяців минулого року - $ 1,28 млрд. В Україні електромобілі Tesla офіційно не представлені. Однак їх можна знайти на популярних авторинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus