USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україну приїхав перший електромобіль Tesla

5 Січня 2014 21:00
В Україну заїхав перший електромобіль Tesla, який вже наробив багато шуму по всьому світу. Ця машина не тільки не споживає ні грама палива, але і не викидає шкідливих речовин в атмосферу. Заощадити на бензині й подбати про природу вирішив житель Донецька прізвища Гаджієв, повідомляє Корреспондент.net.

Згідно з даними журналістів, захисник природи наразі є безробітним. У його автопарку вже є два автомобілі: Mercedes S550 і відреставрована «Победа». Зовсім недавно гараж донеччанина поповнив автомобіль майбутнього: Tesla Model S. За нову іграшку з урахуванням розмитнення щасливий володар виклав 640 тисяч гривень.

Отже, що ж із себе представляє Tesla Model S? Машину по праву називають унікальною. Справа в тому, що поки виробники автомобілів хваляться своїми електричними малолітражками, які можуть протягнути на одному заряді від 100 до 190 км. Tesla виробила в сфері електромашин справжню революцію. Судіть самі. Автомобіль може зірватися з місця й розігнатися до першої сотки всього за 3.9 секунди.

А це вже на рівні кращих спорткарів, які, до речі, спалюють в середньому по 20 літрів 95-го бензину на сотку. Tesla необхідно лише 3,5 години контакту із звичайною розеткою 220 Вт. Натомість отримаєте мінімум 390 кілометрів драйву. Якщо не «топити» і їхати по рівній трасі, та ще й влітку, відстань може збільшитися до 480 км. А це вже від Києва до Одеси.

Але головне в Tesla - це дизайн. Поки інші автовиробники придумують «велосипед» і з конвеєра сходять не то машини, не то самокати, Tesla забезпечила електрообладнанням справжній VIP лімузин, який привертає увагу не тільки перехожих, а й інших водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛуАз Показати IP 6 Січня 2014 05:41
Баян
Віктор Показати IP 8 Січня 2014 17:25
Не перший

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus