USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Назвали ціни на «електрофури» від Tesla

25 Листопада 2017 07:00
У зв'язку з великою кількістю попередніх замовлень, компанії Tesla довелося оприлюднити ціни на свої електричні вантажівки, які поки ще серійно не випускаються. Ціни на Tesla Semi коливаються від 150 до 200 тисяч доларів за вантажівку.

Про це повідомляє портал enki.ua.

Уже через тиждень після того, як Ілон Маск показав всьому світу прототип повністю електричної вантажівки Tesla, виявилося, що список компаній, що розміщують замовлення на нього, зростає з кожним днем.

З'ясувалося, що в своєму автопарку такий транспорт хотіла б мати найбільша американська мережа оптової та роздрібної торгівлі Walmart, її канадський аналог Loblaws, а також безліч інших транспортних, логістичних та промислових компаній по всьому світу. І це при тому, що з самого початку Тесла говорила про обмеження своїх продажів поки тільки на території США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus