USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тігіпко хоче легалізувати працевлаштування за кордоном

25 Березня 2011 17:14
Віце-прем'єр міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко переконаний, що легальне працевлаштування українських громадян за кордоном допоможе державі захищати їх інтереси.

Про це повідомляє телеканал 24 .

"За нашими оцінками, менше 10% з 3,5 мільйона українців, які сезонно або тривало працюють в Росії, роблять це легально. Головна причина – складність отримання офіційного дозволу на працевлаштування. Причому, в Україні іноземці зіткаються з тією ж проблемою. Наша мета – звільнити ці процедури від непотрібних бюрократичних складнощів", - сказав Тігіпко.

"Проте хочу, щоб всі зрозуміли: якщо громадянин працює за кордоном, а держава про це не знає, то він свідомо позбавляє себе захисту з боку власної країни. Думаю, досвід евакуації з Лівії та Японії, приклади потрапляння українців у рабство в Таїланді, Туреччині та інших країнах повинні всіх привчити до думки, що краще платити податки і працювати за кордоном легально. Іноді це просто рятує життя", – підкреслив Тігіпко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я знаю Показати IP 25 Березня 2011 17:46
це ВІН хоче нам полегшити життя. Зроблять реєстр заробітчан і скажуть платити відкати і податки. Нам ТВІЙ захист не потрібен
Що ти знаєш? до я знаю Показати IP 26 Березня 2011 16:01
Якби ти хотів працювати - такого б не молов. Мільйони українців працюють в країнах СНД - спростити їм легалізацію по взаємним погодженням з тими країнами - це благо для нас. Білоруси працюють в Росії легально. Сам працював в країні СНД кілька років - це шанс щось заробити і привезти гроші в Україну. Найпотужніший інвестор - український заробітчанин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus