USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тіло Чорновола ексгумували і не знайшли слідів вбивства

23 Серпня 2011 09:49
Експерти, які в червні цього року провели ексгумацію тіла В'ячеслава Чорновола, не знайшли на його черепі слідів від удару кастетом.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю "Комсомольській Правді в Україні" розповів прокурор Києва Анатолій Мельник, - пише ТСН.

Нагадаємо, раніше висловлювалися припущення, що після аварії лідер Руху був ще живий і його добивали.

"Було поставлено питання, чи дійсно на тілі В'ячеслава Чорновола є тілесні ушкодження, не пов'язані з аварією. Для цього по даній кримінальній справі була проведена повторна комплексна судово-медична експертиза", - розповів Мельник.

За його словами, за клопотанням Тараса Чорновола до складу групи були включені його представники, вони брали участь у проведенні досліджень. Експерти прийшли до одноголосної думки: на тілі покійного є тілесні ушкодження, характерні для ДТП.

"Ми дослідили всі обставини ДТП, у якому загинув Чорновіл, і передали кримінальну справу до слідчого управління столичної міліції.

Водій КамАЗу Володимир Куделя порушив Правила дорожнього руху - виконував поворот в невстановленому місці, що й призвело до аварії", - зазначив Мельник.

Він також наголосив, що Чорновола, і його водія Павлова, чиє тіло теж ексгумували, поховали за всіма християнськими традиціями, як хотіли родичі - на тому ж місці, у нових гробах, оскільки старі вже прийшли в непридатність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus