USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Казав, що скоро – кінець світу і різав себе»: подробиці загибелі волинянина, який стрибнув з балкону

29 Липня 2020 15:28
Повідомили подробиці смерті 35-річного волинянина, якого 24 квітня 2020 року з численними колото-різаними ранами знайшли у Луцьку на вулиці Теремнівській під балконом власної квартири.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 24 квітня близько 12:00 години у Луцьку на вулиці Теремнівській, 96а, поблизу п’ятиповерхового будинку, знайшли тіло чоловіка з колото-ножовими ранами. Як розповіли у патрульній поліції Волині, з інформацією про вбивство до чергової частини поліції зателефонувала сусідка загиблого чоловіка. Спочатку свідки інциденту розповідали, що у чоловіка – ножові поранення грудної клітки та перерізане горло. Однак, згодом правоохоронці інформацію про перерізане горло спростували.

«На шиї дійсно є поранення, але горло не перерізане. Розглядається версія, що він сам себе поранив і вистрибнув. Точну причину встановлять судмедексперти», – повідомили тоді у поліції.

Тим часом у ІА Волинські Новини з’ясували, що загиблий є уродженцем Любешівщини, до Луцька приїхав на час відпустки. Працював у «Ощадбанку». Друзі кажуть, що тут він зловживав спиртним і останні дні поводив себе дивно. У поліції розглядали версію самогубства, адже на балконі квартири, в якій він жив, знайшли сліди відштовхування. А тіло знаходиться на такій відстані, що викинути його було б вкрай важко.

«Спочатку відкрили кримінальне провдження за статтею 115 ККУ «Умисне вбивство», але з поміткою «самогубство». Але після численних експертиз – гістологій, дослідження речових доказів тощо, стало відомо, що вищезазначена особа скоїла самогубство. Про це свідчать сліди відштовхування ніг від поверхні, а також відбитки пальців. Окрім того, у справі фігурувала величезна база свідків. Зокрема, друзі загиблого, навіть ті, які не були знайомими між собою, свідчили, що він неодноразово телефонував у неадекватному стані, казав, що «скоро – кінець світу, тому він піде з життя», був психологічно та емоційно нестабільним, зловживав спиртним. Також, зі слів свідків, чоловік був схильний до самоушкодження. Оскільки удари гострим предметом в область грудної клітки не призводили до смерті, чоловік, врешті, викинувся із балкону», – повідомляє джерело.

Так, за станом на 29 липня 2020 року з власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо про те, що кримінальне провадження по цій справі закрили у зв’язку з відсутністю складу злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Медик Показати IP 29 Липня 2020 16:47
Біла гарячка - вона страшна....
Джек до Медик Показати IP 29 Липня 2020 17:48
Це все ті секти,вроди тих що ходять по центру в білих халатах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus