USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодики під міськрадою не мають стосунку до «Варти порядку». Заява

6 Червня 2017 14:04
У прес-службі Громадського формування «Варта порядка» заявляють, що молодики спортивної статури, які сьогодні зібралися під будівлею Луцької міської ради, не належать до громадського формування. Окрім того, у ГФ заперечують присутність під адмінбудівлею працівників «Варти порядку».

Варто додати, у юнаків, які зображені на фото, журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини взяти коментар не можуть, оскільки ті вже зникли з місця події.

Нагадаємо, сьогодні помічник нардепа Степана Івахіва Денис П’ятигорець у Фейсбук написав, що буцімто під міськрадою зібралися представники ГФ «Варта порядку».

Офіційний коментар голови громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара оприлюднили на сайті громадського формування.

«Особовий склад громадського формування «Варта порядку» працює у штатному режимі відповідно до статутних норм. Група швидкого реагування несе службу без змін, номер гарячої лінії 20-03-02. Ще один наш екіпаж спостерігає за громадським порядком на стадіоні «Авангард», де зараз проходять легкоатлетичні змагання. Всі інші члени громадського формування знаходяться на свої робочих місцях, адже вони патрулюють місто у вільний від роботи час», – розповів Олександр Тиводар.

На запитання, чи був Олександ Тиводар сьогодні біля будівлі міської ради, він відповів: «Йду зранку на вулиці Богдана Хмельницького до інтернет-видання «ВолиньPost». Але бачу стрімери з «ВолиньPosty» вже біля мене, фото- та відео сесія розпочалася прямо на дорозі, а потім все перекрутили на свій лад».

Окрім того, керівник «Варти порядку» висловив обурення методами боротьби опонентів, зауваживши, що в місті не комендантська година і люди можуть ходити там, де вони вважають за потрібне.

«До речі, це вже не перші намагання недоброзичливців очорнити чесне ім’я «Варти порядку», асоціюючи їх з «тітушками» та звинувачуючи в усіх наземних гріхах. 80 відсотків членів громадського формування складають ветерани-афганці та ветерани АТО, які одними із перших стали на захист незалежності та територіальної цілісності України», - наголошують у ГФ.

Варто додати, сьогодні під міську раду приїхали працівники КОРДу та поліція. Як стало відомо ІА Волинські Новини з власних джерел, КОРД приїхав за вказівкою голови ОДА Володимира Гунчика та головного поліцейського області Петра Шпиги. Своєю чергою, заступник Шпиги Сергій Козак розповів журналістам, що правоохоронці отримали виклик про те, що під стінами міськради збираються молоді люди. В одному з повідомлень містилася інформація, що під адмінбудівлею зібралися люди спортивної статури з металевими трубами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
антиблогер Показати IP 6 Червня 2017 14:34
цей Гореп'ятець завше по чужим городАм під міськрадами спозаранку об'їзди робить? чи то совпадєніє? ...
житель до антиблогер Показати IP 6 Червня 2017 15:49
А чи не совпаденіє що молодики відразу зникають, саме перед приїздом "Корда" і міліції викликаної гунчиком. Навне вангують добре. Скільки ви полішукі будете область позорити, вже підлизували зад одній юлі далі на ті самі граблі.
Клава Показати IP 6 Червня 2017 17:41
А знаєте щоб було у нормальній країні коли б біля органу державної влади почало б безпідставно збиратися мурло подібної наружності... Хто вгадає віддамся безкоштовно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus