USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Проплачені «тітушки» під міськрадою: кому вигідне політичне шоу

7 Червня 2017 14:30
Екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко за підтримки компанії «Континіум», голови Волинської ОДА та деяких колишніх заступників міського голови своїми висловлюваннями та діями усіляко намагається дискредитувати партію УКРОП. Окрім того, шоу, яке намагалась вчора влаштувати під міської радою колишня чиновниця, є не що інше, як «політичний цирк».

Про це заявив голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов.

«Політичний цирк, який вчора влаштувала екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко за підтримки правоохоронців, відверто дивує. Зважаючи на те, що пані Юлія має юридичну освіту, вона, як ніхто інший повинна, уміти читати постанови суду.

Ми розуміємо, що Вусенко разом із нашими головними опонентами – компанією «Континіум», за підтримки голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика та за участі деяких колишніх заступників Луцького міського голови, усіляко намагаються дискредитувати нашу політичну силу. Нагадаємо, що у Луцьку УКРОП виграв 41 виборчий округ з 42. І лише через недолугість виборчої системи стільки ж депутатів не потрапили у ради. Тим не менше фракція «УКРОП» у Луцькій міській раді нині найчисельніша і налічує 15 депутатів, кожен з яких чітко і свідомо розуміє свою роль у житті тих людей, які їх підтримали.

Зауважу: нас також обурює той факт, що деякі інформаційні видання, які підконтрольні групі «Континіум», вдаються до різного роду поширення маніпулятивних повідомлень. Зокрема, Волинське агентство розслідувань звинуватило УКРОП у тому, що начебто ми невідомо з якою метою проплатили молодикам, яких вчора бачили поблизу приміщення Луцької міської ради. Дане повідомлення ніщо інше, як наклеп. Наголошую, що УКРОП не вдається до подібних технологій. Більше того, нам нічого не відомо про те, хто ці молодики», - йдеться у заяві Вячеслава Рубльова.

Нагадаємо, екс-секретар міської ради Юлія Вусенко, яка перемогла в суді першої інстанції у справі про її поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради, заявляла, що 6 червня збирається вийти на роботу і приступити до виконання своїх обов'язків. На видовище, яке мала влаштувати у міськраді Юлія Вусенко, зійшлися не лише журналісти ледь не усіх волинських ЗМІ, а й підозрілі молодики спортивної статури.

Так, як стверджує Волинське агентство розслідувань, юнакам, які зібралися під стінами міської ради, буцімто платили за участь в акції 300-400 гривень. Розмову, у якій секретами «заробітків» ділився один із юнаків зі своїм товаришем, начебто випадково і почули журналісти видання. «З випадково почутої посеред вулиці розмови стало зрозуміло, що хлопець за участь у провокаціях, які так і не відбулися, отримав 300 гривень», - стверджує видання.

Зокрема, молодик розповідав своєму товаришу: «Не знаю тих муток, хто і за кого, але Палиця (Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, - ред.) мені нравиця.... Я пішов сьогодні, бо треба було бабло… А що до часу – 300 гривень заробив. Якби довше побув, то 400 було б».

Проте, підтверджень такої інформації журналісти не наводять, як і не оприлюднюють фото даних молодиків. Разом з тим, ВАР стверджує, що з цієї розмови чомусь стає очевидно, що хлопець, який буцімто є «прихильником діяльності Ігоря Палиця», та його колеги мають стосунок до «Варти порядку».

На такі закиди відреагували у ГФ «Варта порядку». У прес-службі формування заявили: «Чи відбулась така розмова взагалі ми глибоко сумніваємось, а якщо й відбулась, то, напевно, з прихильниками Юлії Вусенко. До речі, кожен журналіст, який поважає себе, не пропустив би нагоди зняти цю розмову на відеокамеру, або ж зробити аудіозапис. Але ж ні, до цього чисто випадково вони чомусь не додумались».

Про те, що біля Луцької міської ради постійно помічали представників Громадського формування «Варта порядку», писав і ВолиньPost.

Своєю чергою, у Громадському формуванні «Варта порядку» офіційно заявили, що представників їх ГФ 6 червня під будівлею Луцької міської ради не було.

За твердженнями журналістів видання, як доказ присутності представників «Варти порядку» вони наводять той факт, що біля міськради помітили голову ГФ Олександра Тиводара. Але, як наголошував 6 червня сам Олександ Тиводар, того дня зранку він йшов вулицею Богдана Хмельницького до інтернет-видання «ВолиньPost». «Йду зранку на вулиці Богдана Хмельницького до інтернет-видання «ВолиньPost». Але бачу стрімери з «ВолиньPosty» вже біля мене, фото- та відео сесія розпочалася прямо на дорозі, а потім все перекрутили на свій лад».

У «Варті порядку» також заявляють, що до підозрілих молодих людей декілька разів підходили Андрій Дяченко (керівник обласного осередку ПП «Національний корпус», - ред.) та Сергій Рижков (активіст Самооборони, - ред.), про щось довго розмовляючи, певно даючи вказівки. Окрім того, як наголошують у ГФ, поспішила відхреститись від молодиків і Юлія Вусенко, спочатку прикриваючись випадковою мамою біля міськради, потім просила захисту від «тітушок». А врешті-решт все ж мило давала інтерв’ю у їх присутності.

«Щось тут не сходиться, або ж «сценаристи» відверто непрофесійні», - іронізують у «Варті порядку».

Читати ще: Нардеп Ігор Гузь прокоментував ситуацію з виборами мера в Луцьку

Нагадаємо, під стінами Луцької міської ради вчора, 6 червня, зібралися поліція та спецпризначенці. Зі слів правоохоронців, їх буцімто викликали з метою охорони громадського порядку. Серед них були не лише патрульні, але й бійці Корпусу оперативно-раптової дії в повній амуніції. Усі вони, здається, чекали на екс-секретаря. Натомість, як заявила вчора сама Юлія Вусенко, яка прийшла під стіни мерії на завершення робочого дня, поліцію викликала її мама. Мовляв, її батьки проходили повз міської ради і побачили молодиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Івахів Показати IP 7 Червня 2017 14:44
знову мої д*біли спалилися???
Руслан Показати IP 8 Червня 2017 03:56
Я не прихильник тих хлопців, що за гроші вийшли. Раніше відсотків 60% за бабло голосувало і людей вмовляли а тепер патріотами стали, де раніше були. Якби тоді по совісті робили можливо і майдана з війною не булоб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus