USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ТОП-5 найцікавіших випадків контрабанди тварин. Відео

13 Лютого 2018 15:28
Прикордонники розповіли, яких тварин упродовж минулого року намагалися перемістити контрабандисти через український кордон.

Левеня, краби, поросята, коні, соколи – це далеко не повний перелік видів тварин, які порушники намагалися перемістити через державний кордон контрабандним шляхом, або ж здійснювали незаконний їх вилов протягом 2017 року, проте були зупинені працівниками Державної прикордонної служби України, зокрема - на Волині. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Так, у минулому році в одному з портів Одеси прикордонники виявили маленьке левеня, яке ховали серед понад 2 тисяч папуг. А на Херсонщині охоронці кордону затримали браконьєрів з уловом крабів майже на 9 мільйонів гривень. Також мав місце випадок, коли контрабандист втікаючи від прикордонників на мотоциклі, загубив 12 поросят.

Крім того, охоронці кордону на Волині затримали трьох українців та вантажівку з кіньми, а у міжнародному аеропорту «Бориспіль» правоохоронці запобігли вивезенню до Об’єднаних Арабських Еміратів 3 соколів.

Контрабанда є злочином міжнародного характеру, і як явище вона має місце в усіх без винятку країнах, оскільки контрабандисти, виходячи з корисливих мотивів, мають на меті збагатитися, при цьому роблять усе, аби уникнути сплати податків і зборів за переміщення товарів і інших предметів через державний кордон, у тому числі й тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus